Prima expoziţie dedicată pasionaţilor de Instagram din Craiova

0
477

Pagini interior b.pmd100 dintre cele mai inspirate fotografii ale craiovenilor vor fi prezentate în prima expoziţie dedicată utilizatorilor Instagram, care va avea vernisajul duminică, 9 octombrie, ora 17.00 în Sala Studio a Teatrului pentru Copii şi Tineret „Colibri” (Calea Bucureşti nr. 56). Acestea au fost selectate din peste 800 de fotografii ce spun povestea oamenilor oraşului, adunate de hastagul #InstaCraiova, în perioada 22 august – 1 octombrie a.c. Expoziţia va putea fi vizitată între 10 şi 26 octombrie, în intervalul orar, de luni până vineri, între orele  10.00-13.00 şi 16.00-19.00, şi sâmbăta în intervalul orar 16.00-19.00.

Proiectul #InstaCraiova este organizat de Asociaţia April Hub împreună cu Comunitatea Instagram Craiova şi se bucură de sprijinul Teatrului „Colibri”, Florăriei April, Umbrella Media, având ca partener brandul Lidl România. „Peisaje, portrete, fotografii ce surprind momentele de fericire şi momentele zilnice din viaţa craiovenilor vor fi expuse într-un cadru sustenabil, printre plante cu rădăcini aflate la vedere în becuri şi în sticle”, menţionează organizatorii într-un comunicat de presă.

Tot de duminică, până pe data de 26 octombrie, craiovenii sunt invitaţi să ia parte la concursul de fotografie organizat de Lidl, care le-a pregătit o surpriză, provocându-i la creativitate. «Concursul va avea în centru o instalaţie sub formă de caleidoscop, care îi va ajuta pe participanţi să realizeze cadre inedite cu doze de Freeway, numai bune pentru a fi postate pe Instagram. Instalaţia se va afla în Sala Studio a Teatrului „Colibri” pe toată durata expoziţiei», se mai precizează în comunicat.

Pentru a se înscrie în concurs, craiovenii trebuie să realizeze o poză cu ajutorul instalaţiei şi să o posteze pe pagina personală de Instagram, folosind hashtag-urile #SchimbaPerspectiva #Freeway şi tag către profilul @LidlRomania. Câştigătorii, care vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, se vor alege cu o tabletă Samsung Galaxy Tab 3 Lite, trei perechi de ochelari Google Cardboard sau cinci vouchere de cumpărături. Regulamentul concursului este disponibil pe pagina www.lidl.ro, secţiunea „Evenimente”.