Apel pentru Craiova

0
728

De peste 30 de ani, oraşul nostru este condus de forţe politice de aceeaşi sorginte, lipsite complet de viziune, iar rezultatele sunt catrastrofale. Craiova este singurul mare oraş din care se pleacă pentru că nu oferă un viitor locuitorilor săi. În timp ce oraşe din Ardeal s-au dezvoltat permanent, Craiova a bătut pasul pe loc, încremenită în sărăcie şi corupţie.

Dincolo de frământările şi partizanatele politice, grija noastră se îndreaptă către oraşul în care ne-am născut, în care am copilărit, trăim şi căruia îi spunem acasă.

Cu toţii, indiferent de vârstă, pregătire, opţiuni politice dorim ca vechea Cetate a Banilor, capitala Olteniei, să fie cel mai frumos şi primitor oraş.

Pentru ca acest lucru să devină realitate avem nevoie de o administraţie serioasă , de un primar care să ştie, să poată şi să vrea să facă din Craiova un oraş european.

Alegerile locale din acest an ne oferă nouă, craiovenilor, şansa de a avea o administraţie competentă şi, mai ales, un primar competent.

De aceea acum credem că este momentul să susţinem un candidat care poate scoate Craiova din starea de subdezvoltare şi să o pună în rând cu oraşele unde administraţia a performat. Văzând exemplele din Cluj, Oradea, Arad şi Timişoara, credem cu tărie că a venit şi timpul Craiovei.

Noi, semnatarii acestui apel, reprezentăm o diversitate de opinii politice, sociale şi culturale, şi ne-am unit în a-l susţine pentru funcţia de Primar al Craiovei pe profesorul universitar Nicolae Giugea, un om care vine din mediul academic, are experienţă administrativă şi un trecut fără pată şi fără suspiciuni de corupţie.

De aceea, vă chemăm pe toti alături nu de un partid sau de o gaşcă, ci de un om competent, onest, moral: Nicolae Giugea.

SEMNATARII APELULUI:

Valer DELLAKEZA – actor

Claudiu BLEONŢ – actor

Nicolae MARINESCU – director revista ”Mozaicul”

Monica ARDELEANU – actriţă

Adrian ANDONE – actor

Lucian IRIMESCU – artist plastic

Ion COLAN – actor

Dan BOZGAN – violonist

Iulia LAZĂR – actriţă

Camelia RADULIAN – scriitoare

Gabriel MARCIU- Director General Adjunct – ”Teatrul Naţional Marin Sorescu” Craiova

Mircea NĂSTASE – profesor

Rebeca CIUCĂ – artist plastic

Nicolae POGHIRC – actor

Horaţiu BUZATU – arhitect, antreprenor

Laurenţiu MÂNDREA – inginer

Mihai FIRICĂ – scriitor

Dragoş COTARCEA – om de afaceri

Smarăndiţa COTARCEA – medic primar – Spitalul ”Filantropia” Craiova

Ovidiu BUNEA – economist

Gabriel IONESCU – antreprenor

Gheorghe DUDUIALĂ – inginer PNŢCD Dolj

Adi POPESCU – scriitor

Dan IONESCU – scriitor

Comandat de PNL Dolj, executat de S.C. ED PRESS COM S.R.L., cod AEP 21200012.