Mihăiţă Pleşan sare la gâtul lui Dragoş Bon: “Un fake, un sifon”

0
625

După ce a câştigat primul său meci ca antrenor al Universităţii Craiova, 3-0 în deplasare cu Poli Iaşi, Dragoş Bon a fost atacat de fostul căpitan al alb-albaştrilor, din sezonul promovării în Liga 1, Mihăiţă Pleşan. Acesta a invocat înlăturarea lui Gigi Ciurea din staff-ul tehnic şi a amintit că Dragoş Bon cataloga Universitatea Craiova drept “clonă” pe vremea când activa la echipa lui Mititelu.

„Alooooo, Universitatea Craiova, unde am ajuns? Dacă acest “Bon fiscal” sau “ Ultimul Bon” a ajuns să dea afară marii jucatori – mă refer la Gigi Ciurea, atunci ne merităm soarta! Gigi Ciurea mi-a fost antrenor – un Om cu mult bun simţ, un Profesionist adevărat, care mereu încerca să te ajute, să te înveţe lucruri bune. Cei care îl cunosc ştiu despre ce vorbesc! Acum câţiva ani, acest “Bon fake” urla ca din gură de şarpe că CSU e clonă şi noi, jucatorii, suntem trădători…Cine sunt eu, de îmi permit să comentez? Pentru acest “Sifon” sunt un trădător, pentru Oltenii mei, şi sper, pentru toţi Romanii, sunt Căpitanul care a adus CSU Craiova, cândva, demult, din nou pe prima scenă fotbalistică din România! Cândva, demult, atunci când Măria sa, Fotbalul, renăştea în Craiova şi Valorile erau respectate! Respectaţi-vă Valorile, fără ele nu existaţi! Gustul amar trece greu, dacă trece…” a fost mesajul lui Mihăiţă Pleşan pe pagina sa de facebook.

După victoria de la Iaşi, Dragoş Bon a declarat: „Știam că ne așteaptă un meci dificil, dar băieții au recepționat foarte bine ceea ce le-am transmis și ceea ce am pregătit la antrenament. A fost așa, ca o descătușare, o deblocare mentală și chiar au arătat că au jucat cu plăcere. Asta le-am cerut în primul rând, să joace cu zâmbetul pe buze, pentru că aveau nevoie. Erau foarte apăsați înaintea acestei partide și aveau nevoie să se bucure de fotbal. Cred că au făcut o partidă spectaculoasă pentru telespectatori și nu cred că se pune la îndoială scorul”.