Reacţiile marcatorilor Craiovei în meciul de la Iaşi

0
349

Cu victoria de la Iaşi, scor 3-0, Universitatea Craiova a încheiat seria de şapte meciuri fără victorie. Pentru alb-albaştri urmează două meciuri foarte importante, derby-ul cu Dinamo, sâmbătă, de la ora 21, pe “Ion Oblemenco” şi meciul din optimile Cupei României, cu FC Botoşani, joi, 11 februarie, de la ora 20.

“Contează foarte mult victorie, venim după o perioadă foarte grea. Am luat o gură mare de aer și sperăm să o ținem pe același drum. Nu știu de ce am avut această pasă proastă, înainte am avut 7 victorii consecutive, acum 7 egaluri. Ne bucurăm că a venit această victorie. Decizia îi aparține antrenorului. Dacă merit, joc. Dacă nu, mă pregătesc în continuare. E primul gol pentru Craiova, așteptam de mult momentul ăsta și sper să nu mă opresc aici. Ne așteaptă un meci dificil, sperăm să jucăm la fel de bine, la fel de concentrați, să dominăm meciul de la cap la coadă și să obținem victoria la final”, a spus Câmpanu, el marcând la Iaşi primul său gol pentru Craiova.

”Suntem bucuroși că am câștigat în această seară. Sunt fericit, sper să o țin tot așa și să marchez cât mai mult pentru echipă. Am avut o atmosferă bună, nu am fost afectați, chiar dacă am făcut multe egaluri. Suntem obișnuiți cu Dragoș Bon, a rămas alături de noi și suntem bine. Cred că merită o șansă să rămână dacă am câștigat”, a declarat Andrei Ivan.

„Cred că era timpul să câștigăm cele trei puncte. Nu se pune problema cine merita să câștige azi. Sunt foarte bune acest puncte pentru noi. Mă bucur că am reușit să marchez și sper să nu mă opresc aici. Ne dorim să fie victoria descătușării și să câștigăm la fiecare partidă”, a declarat Dan Nistor, declarat MVP-ul partidei.  Foto: Universitatea Craiova fb