Vasluiul a mai făcut un transfer

0
339
Zarko Markovici

FC Vaslui continuă campania de achiziţii spectaculoasă. Adrian Porumboiu a mai adus un fotbalist, al 18-lea din această vară, ce va mări concurenţa în defensivă.

Marius Şumudică se poate baza de acum încolo şi pe fostul fundaş central al lui Gaz Metan Mediaş, Zarko Markovici (25 de ani). Uriaşul de 2.04 metri a semnat cu Vaslui, contra sumei de 600.000 de euro, şi se va alătura echipei galben-verde.

Markovici a venit la Mediaş în 2008 şi a fost aproape de un transfer la CFR Cluj în acest an.

Moldovenii l-ar putea pierde pe Wesley

Conform unor informaţii apărute ieri, cel mai bun om al Vasluiului, brazilianul Wesley (31 de ani), ar fi primit o ofertă de la echipa lui Cosmin Olăroiu, Al Ain. Clubul arab fi dispus să ofere 2 milioane de euro Vasluiului, iar jucătorului un milion pe stagiune. Privind aspectul, colegul său, Lucian Sânmărtean, a opinat: “Wesley este principalul nostru golegheter, sperăm să rămână la echipă, ar fi o mare pierdere plecarea lui. Este un jucător important pentru noi, dar are o vârstă şi în cazul unei oferte bune din punct de vedere financiar poate pleca. Eu în locul lui nu aş pleca de la Vaslui, dacă pleci la un club din ţările arabe atunci nu mai poţi face performanţă, eşti mort din punct de vedere fotbalistic.”