Noul gazon de pe “Ion Oblemenco” va fi inaugurat la meciul “U” Craiova – UTA

0
54

În săptămâna debutului Universităţii Craiova pe teren propriu în noul campionat a fost terminat şi procesul de montare al noului gazon de pe arena „Ion Oblemenco”. Clubul din Bănie a făcut solicitare la LPF pentru a juca în deplasare în prima etapă a Superligii, ca să existe timp suficient pentru amplasarea noului „covor”. Acesta va fi inaugurat sâmbătă, cu prilejul partidei Universitatea Craiova – UTA, din etapa a doua a campionatului, programată de la ora 18.30.

Vechea suprafaţa de joc de pe „Ion Oblemenco” a fost înlocuită, deoarece arena din Bănie a găzduit festivalul muzical Intencity, la sfârşitul lunii trecute. În anul 2022, Primăria Craiova a încheiat, un acord cadru pe 4 ani cu firma Sport Fields SRL, pentru întreținerea gazonului, care prevede inclusiv înlocuirea suprafeţei de joc atunci când este cazul.

„Montarea noului gazon pe stadionul de fotbal a fost finalizată. Suprafața de joc, de 8000 de metri pătrați, este acum complet acoperită cu gazon hibrid, în timp ce lateralele terenului sunt acoperite cu gazon artificial. Primul meci oficial pe noul gazon va avea loc sâmbătă, 20 iulie” a fost mesajul transmis de primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

„Acțiunea de montare a noii suprafețe de joc a fost finalizată, așă ca jucătorii vor avea parte de cele mai bune condiții sâmbătă, de la ora 18:30. Biletele pot fi achiziționate: – Online, de pe http://bilete.ucv1948.ro, Magazinul oficial din Electroputere Mall, – Magazinul mobil din Piața „Mihai Viteazul”, Partenerii Entertix (librăriile Cărturești și hypermarketurile Carrefour), În curând, de la casele de bilete situate la Sala Polivalentă” a fost mesajul clubului Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova a început campionatul cu o remiză, 0-0 în deplasare cu Hermannstadt. Pentru etapa următoare, oltenii vor avea parte de trei reveniri importante. Astfel, Nicuşor Bancu şi Anzor Mekvabishvili şi-au încheiat vacanţa primită după participarea la Euro 2024, iar Ştefan Baiaram este apt de joc, la două luni şi jumătate de la accidentarea suferită într-un meci de campionat în Giuleşti, contra Rapidului. În acelaşi timp, japonezului Takuto Oshima îi va sosi „cartea verde” şi niponul va putea debuta pentru Universitatea Craiova la meciul cu UTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *