Primăria Craiova: Dispozitivele cu dezinfectanți de la blocuri mai întârzie

0
305

Dacă dezinfecția scărilor de blocuri a putut să înceapă de astăzi, instalarea dispozitivelor cu dezinfectanți la intrarea fiecărei scări de bloc din Craiova mai întârzie, reprezentanții Primăriei spunând că, deocamdată, recipienții respectivi nu se găsesc pe piață pentru a putea fi cumpărați.

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a precizat, astăzi, că se prospectează piața, dar că există o criză în ceea ce privește recipienții în care trebuie să fie asigurat dezinfectantul, criza fiind cauzată de comenzile mari pe care firmele autorizate le primesc în această perioadă.

În privința dispenserelor pentru dezinfectanți, suntem în procedură. Dacă la dezinfectant se găsesc cât de cât soluții, în ceea ce înseamnă dispozitivele respective nu am reușit, până la această oră, să găsim nici un furnizor. Încercăm în continuare și, pe măsură ce vom găsi, vom începe și montarea lor”, a anunțat primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

Dispozitivele cu dezinfectanți urmează să fie achiziționate de municipalitate, cu fonduri de la bugetul local, obligația fiind instituită prin Ordonanța Militară nr. 4.