Craiova: S-a început dezinfecția scărilor de bloc

1
890

Autoritățile locale au început, de astăzi, să dezinfecteze scările de bloc și lifturile, așa cum prevede Ordonanța Militară nr. 4/29.03.2020.

Echipați corespunzător, angajații de la Salubritate au ajuns la primele blocuri, numai astăzi fiind dezinfectate un număr de 240 de scări ale imobilelor aflate în centrul Craiovei.

Astăzi s-a început operațiunea de dezinfecție a scărilor de bloc de către operatorul delegat al municipiului Craiova, Salubritate Craiova. Dezinfecția se face în urma comunicării cu președintele asociației de proprietari din zona respectivă. Se va lua legătura cu președintele de asociație și se va informa despre această procedură. Se vor anunța și toți locatarii de pe scară, pentru că există niște măsuri de protecție care trebuie luate după aceea. Sperăm că astăzi vom dezinfecta peste 240 de scări de bloc, dar vom continua și în zilele următoare”, a precizat primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

Reprezentanții Primăriei Craiova precizează că această operațiune de dezinfecție la blocuri se face etapizat, echipajele Salubrității urmând să ajungă la toate cele 4.000 de scări de bloc din Craiova. Dezinfecția va fi reluată apoi, fiind asigurată pe toată perioada stării de urgență.

1 COMENTARIU

  1. ce ca lumea … ati pus poza cu echipa drept in fatza primariei… evident, scarile de bloc de-acolo-ncep … si atentia e la cele unde locuieste vreun grangure … nu v-atischimbat deloc si nici n-o s-o faceti prea curand …

Comments are closed.