CFR Cluj lider în Europa League

0
494

În urma rezultatului de egalitate înregistrat de campioana României pe teren propriu cu Young Boys, echipa antrenată de Dan Petrescu rămâne pe prima poziţie într-o grupa din care fac parte şi cei de la AS Roma.

Cu o prestaţie modestă şi un stil de joc previzibil, CFR nu a reuşit să păstreze scorul de 1-0 după reuşita lui Mario Rondon din minutul 62 fiind egalată 7 minute mai târziu după o greşeală impordonabilă  din defensiva campioanei provocată de Cristi Manea şi Andrei Burcă.

 

AS Roma surpriză la Sofia

 

Dacă rezultatul de egalitate dintre CFR Cluj şi Young Boys nu pare să fie un rezultat surprinzător, CSKA Sofia a reuşit să aducă în Bulgaria un punct important după confruntarea cu AS Roma, favorita primului loc în grupă. Vedetele celor de la Roma nu au reuţit să marcheze în poarta bulgarilor chiar dacă au fost trimse în teren pe parcursul partidei jucători ofensivi experimentaţi, cu evoluţii fantastice la echipe precum: Barcelona, Manchester City, Real Madrid sau Arsenal. Astefl antrenorul celor de la CFR Cluj încă speră la o calificare de pe primul loc al grupei deşi cere în continuare transferuri în compartimentele deficitare ale lotului: ”Eu sunt antrenor, mi-am spus nemulțumirea, anume că nu am  și că îmi trebuie jucători. Nu am zis posturile, dar ăla era postul. Și am zis înainte să se întâmple cu Vinicius și cu Cestor. Și chiar dacă ei nu se accidentau, tot mai voiam un jucător acolo. Acum, nu-i mai am nici pe ei doi.Ce pot să fac ca antrenor decât să cer? Dacă mi-aduce, bine, dacă nu, antrenez ce am la dispoziție”

 

               4 puncte în două etape a strâns CFR după duelurile cu CSKA Sofia şi Young Boys

  1. CFR Cluj 4 pct +2
  2. AS Roma 4 pct +1
  3. Young Boys 1 pct -1
  4. CSKA Sofia 1 pct -2