„Balul Bobocilor – Investim în viitor”, la Colegiul Național „Frații Buzești”

0
478

În urmă cu peste 100 de ani, în 1881, se înființa una dintre cele mai prestigioase școli atât din Craiova, cât și din țară, Colegiul Național „Frații Buzești”. Un model de excelență, performanță și disciplină, anul acesta colegiul craiovean își serbează cea de-a 134-a aniversare, iar unul dintre cele mai importante evenimente este „Balul Bobocilor – Investim în viitor”.

Organizat în colaborare cu Asociaţia „Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021” şi Royal Models Agency, Balul Bobocilor are loc astăzi, începând cu ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenților din Craiova, şi se desfăşoară după un scenariu desprins din secolul al XIX-lea, un secol al culorii, eleganței și bunului gust.

„De la covorul roșu la cabine foto pentru participanți, la Wall of Fame, totul se conturează într-un festin de frumusețe și rafinament. Un show de excepție care va îngloba, pe lângă un concurs inedit de Miss și Mister, o reprezentație a magicianului MAIK, participant la Românii au Talent, toate acestea culminând cu un show unic CORINA, ce promite să ofere publicului un spectacol incendiar”, precizează organizatorii.