Deputatul USR Stelian Ion își anunță candidatura pentru Primăria Constanţa

0
45

Deputatul USR Stelian Ion anunţă că vrea să candideze pentru Primăria Constanţa, astfel că s-a înscris în campania internă a USR Constanţa pentru desemnarea candidatului pentru funcţia de primar.

„Îmi anunţ oficial intenţia de a candida pentru funcţia de primar al Municipiului Constanţa. În acest scop, m-am înscris în campania internă a USR Constanţa pentru desemnarea candidatului pentru funcţia de primar. Sunt mai hotărât ca oricând să smulg Constanţa din ghearele hidrei pesediste care a sufocat şi a ţinut în loc oraşul acesta zeci de ani de-a rândul. Avem şansa istorică de a salva acest oraş şi de a-i reda strălucirea. De ce Constanţa? Pentru că este oraşul în care m-am născut, am crescut, am învăţat, am muncit şi mi-am întemeiat familia. Constanţa este casa mea. Acest oraş mi-a oferit cele mai frumoase clipe, de el mă leagă cele mai frumoase amintiri. Din păcate, dintr-un oraş înfloritor, Constanţa a ajuns o ruină, iar imaginea Cazinoului a devenit simbolul hoţiei şi al incompetenţei cu care PSD-ul a administrat acest oraş atâta amar de vreme”, scrie Stelian Ion.

Acesta adaugă că funcţia de primar nu este una la care a visat, la fel cum nu a fost nici funcţia de deputat, dar este „singura şansă de a salva acest oraş”.