Mircea Dumitru, prezent la ultima şedinţă de Consiliu Judeţean în calitate de director

0
711

Începând cu data de 31 august 2019, directorului Aeroportului Internaţional Craiova, Mircea Dumitru, îi încetează contractul de mandat. Ieri, a fost ultima şedinţă de Consiliu Judeţean la care managerul Aeroportului a mai luat parte şi în cadrul căreia acesta a mulţumit consilierilor judeţeni, conducerii CJ Dolj, oamenilor politici şi nu în ultimul rând, mass-mediei pentru întreaga susţinere.

Mircea Dumitru a mai spus că vrea să petreacă mai mult timp în familie, alături de soţia sa, acesta fiind motivul pensionării sale. „Am renunţat la mandat strict din motive personale. Vreau să petrec mai mult timp alături de familia, care, aşa cum bine ştiţi este formată doar din doi membri. Am început activitatea în urmă cu 11 ani. Lângă mine a fost atunci preşedintele CJ Dolj, domnul Ion Prioteasa, căruia îi mulţumesc foarte mult. De asemenea, au contat foarte mult sfaturile domnului europarlamentar Marian Jean Marinescu. Comparativ cu alţi colegi din ţară, eu am avut şi sprijinul tuturor consilierilor judeţeni, care, indiferent de culoarea politică au dorit dezvoltarea acestui aeroport…”.

La rândul său, preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa a spus că plecarea lui Mircea Dumitru din funcţia de director executiv este o mare pierdere pentru Aeroportul din Craiova. „Domnul Mircea Dumitru este un om deosebit, care a însemnat şi înseamnă foarte mult pentru Aeroportul din Craiova. Regret decizia dânsului de a se retrage, dar o face struct din motive personale.  În acest domeniu al aviaţiei sunt foarte puţini oameni atât de pregătiţi ca domnul Dumitru, dar sperăm să găsim pe cineva. Domnul Dumitru a promis că fiecare dată ne va ajuta dacă îi vom solicita consultanţă în domeniu”, a spus Ion Prioteasa.