“U” Craiova negociază transferul portughezului Verdasca

0
909

Universitatea Craiova este în negocieri pentru transferul fundaşului central portughez Diogo Verdasca, de la formaţia spaniolă Real Zaragoza. Spaniolii de la As scriu despre interesul Ştiinţei pentru stoperul de 22 de ani, care a fost dorit şi de CFR Cluj, dar şi de formaţii din Bulgaria şi de ciprioţii de la AEK Larnaca.

Diogo Verdasca este crescut la academia lui FC Porto, fiind internaţional la toate categoriiile de vârstă. Este cotat la 600.000 de euro de transfermarkt, iar Craiova ar fi înaintat o ofertă de 400.000 de euro pentru el, ţinând cont că mai are numai un an de contract cu formaţia spaniolă din Liga Adelante. În sezonul trecut a jucat 30 de meciuri şi a marcat 3 goluri pentru Real Zaragoza.

În acest moment Cornel Papură are numai 3 variante pentru postul de fundaş central: Kelic, Acka şi Tiago Ferrreira. Ultimul, compatriot al lui Verdasca, a fost suspendat 3 etape în Liga I, în timp ce Kelic a fost accidentat, aşa că Papură a apelat la repoziţionarea lui Martic, care a jucat în centrul defensivei, alături de Acka, la derby-ul cu Dinamo.