Programul unităţilor bancare în perioada sărbătorilor pascale

0
372

Programul de Paşte al băncilor este unul special. Deşi sunt zile nebancare, dacă aveţi nevoie să faceţi tranzacţii puteţi apela la băncile deschise în centrele comerciale, pentru că acestea vor fi deschise conform programului mall-ului în care se află. În rest, toate unităţile stradale vor fi închise duminică şi luni, 1 mai.

bcrBanca Comercială Română (BCR) informează publicul că unităţile sale teritoriale retail şi centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul în zile de 1 şi 2 mai 2016 (Sǎrbǎtori legale). Programul de lucru cu publicul este afişat la loc vizibil în toate unităţile băncii.  BCR a luat toate măsurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clienţii băncii. Va fi asigurată şi alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) şi a maşinilor multifuncţionale (MFM) care vor fi permanent la dispoziţia clienţilor, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, inclusiv de sărbătorile legale. În această perioadă, deţinătorii de carduri BCR vor putea face plăţi la oricare dintre comercianţii care acceptă carduri, iar serviciul de Asistenţă de urgenţă pentru deţinătorii de carduri va fi disponibil 24 de ore din 24.

Zonele 24 Banking BCR vor fi disponibile tuturor posesorilor de carduri bancare

Mai mult, clienţii băncii vor avea acces 24/7 la propriile resurse financiare şi vor putea să efectueze operaţiuni bancare: prin internet, utilizând Click 24 Banking BCR: de la orice calculator, accesând www.bcr.ro; de pe telefonul mobil, utilizând aplicaţia Touch 24 Banking BCR pentru iPhone şi Android sau accesând m.24banking.ro de pe telefonul mobi; prin telefon, utilizând  Alo 24 Banking BCR (apel gratuit InfoBCR, la numărul 0800.801.BCR (0800.801.227) din orice reţea naţională, disponibil non-stop) şi prin intermediul echipamentelor de tip self service disponibile în zonele 24 Banking sau la terţi. În plus, clienţii care apelează InfoBCR vor beneficia non-stop de următoarele servicii: suport tehnic în utilizarea serviciilor de Internet şi Mobile Banking; asistenţă de urgenţă pentru deţinătorii de carduri BCR şi de informaţii personalizate şi generale despre produsele şi serviciile BCR. Zonele 24 Banking BCR vor fi disponibile tuturor posesorilor de carduri bancare. 24 Banking BCR este o zonă amenajată în cadrul anumitor unităţi BCR, disponibilă 24 de ore din 24, 100% automatizată, dotată cu echipamente care permit efectuarea de operaţiuni bancare cu şi fără numerar.brd (1)

Contact Center-ul BRD va funcţiona după program

În ziua de luni, 2 mai 2016, agenţiile din majoritatea centrelor comerciale din ţară, precum şi cea din Aeroportul „Henri Coandă”, vor fi disponibile pentru clienţi. În perioada Sărbătorilor Pascale, Contact Center-ul BRD va funcţiona după următorul program : 30 aprilie 2016 – Serviciul MyBRD Contact va fi disponibil cu toate opţiunile între orele 08:00 – 16:00 ; pe 1 şi 2 mai 2016 vor fi disponibile opţiunile automate de consultare sold/operaţiuni; serviciile de urgenţa dedicate posesorilor de carduri si utilizatorilor MyBRD (Net si Mobile) / Multix/BRD@ffice. Serviciul MyBRDContact este apelabil la numerele de telefon:  0800 803803 (apel gratuit în reţeaua Telekom), +4021 302 61 61 (număr cu tarif normal apelabil din ţară şi străinătate) sau *BANCA (*22622 – apel cu tarif normal în reţelele Orange şi Vodafone) şi email: mybrdcontact@brd.ro

posta

A doua zi de Paşti, toate oficiile poştale vor fi închise

Compania Naţională Poşta Română a anunţat că în ziua de luni, 2 mai, a doua zi de Paşti, toate oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise.
Programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora prima şi a doua zi de Paşti sunt declarate zile de sărbătoare legală, în care nu se lucrează. Sâmbătă, 30 aprilie 2016, subunităţile poştale vor funcţiona conform programului normal de lucru aferent zilei de sâmbătă.
Ca urmare a programului anunţat, este posibil ca trimiterile poştale prezentate în zilele de 29 şi 30 aprilie 2016 să înregistreze timpi mai mari de circulaţie.