Peugeot răsturnat pe bulevardul „1 Mai”

0
578

Un tânăr de 23 de ani, din Craiova, a avut parte de o sperietură cumplită, ieri după-amiază, după ce un Logan a intrat în mașina pe care o conducea, răsturnând-o. Pentru că a avut noroc și a scăpat cu leziuni superficiale, tânărul a refuzat să mai fie transportat la spital, astfel că șoferița vinovată a scăpat doar cu amendă pentru tamponare.

Accidentul s-a petrecut puțin după ora 13.00, pe bulevardul „1 Mai” din Craiova, în dreptul Facultății de Medicină. Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, din cercetările efectuate de polițiștii Biroului Rutier Craiova s-a stabilit că Aurora Pavel, de 52 de ani, din comuna doljeană Malu Mare, în timp ce conducea un autoturism Dacia Logan pe bulevardul „1 Mai”, către Ciupercă, în apropierea intersecției cu strada „Tabaci” nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers în momentul schimbării benzii de circulație și a lovit un autoturism Peugeot, condus regulamentar în aceeași direcție de mers de Alexandru Robert Sperilă, de 23 de ani, din Craiova.

În urma impactului autoturismul Peugeot a lovit bordura și s-a răsturnat. La fața locului au ajuns polițiștii și o ambulanță, însă tânărul șofer a refuzat să fie transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, întrucât a avut noroc și a suferit doar leziuni superficiale. În acest condiții, polițiștii au întocmit în cauză proces verbal de tamponare, femeia fiind sancționată contravențional pentru că nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers.

„Conducătoarea autoturismului Logan a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 340 lei și 3 puncte de penalizare, în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice”, ne-a declarat inspector principal Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.