Jandarmii asigură măsurile de ordine la manifestările de 1 Decembrie

0
150

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj și Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor fi și ei angrenați în activitățile ce se desfășoară în Craiova și în județul Dolj luni, 1 decembrie, dedicate Zilei Naţionale a României.         

La ceremonialul militar şi religios dedicat Zilei Naţionale a României, care se va desfășura luni, în intervalul orar 9.00 – 12.00, în Piaţa „A.I. Cuza”, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova Dolj, în cooperare cu I.P.J. Dolj, I.S.U. Dolj şi Poliţia Locală Craiova, vor asigura măsurile de ordine publică. În plus, la paradă vor defila garda port – drapel din cadrul I.J.J. Dolj, un pluton de jandarmi din cadrul GJMb Craiova şi autospeciale din dotarea celor două unităţi de jandarmi, iar două delegaţii de militari vor lua parte alături de reprezentanţii autorităţilor publice locale la ceremonialul militar şi religios dedicat acestei sărbători.

De asemenea, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj şi Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj, vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul manifestărilor consacrate sărbătoririi Zilei Naţionale a României în localităţile Calafat, Băileşti, Bechet, Segarcea, Filiaşi şi Galicea Mare.

Mai mult, începând cu ora 14.00, craiovenii sunt invitați la Centrul Comercial Electroputere Parc, unde, în cadrul evenimentului „Sunt român şi îmi iubesc ţara”, personal din cadrul celor două unităţi de jandarmi va prezenta o parte din tehnica de intervenție specifică jandarmilor. Iar seara, forțele de ordine vor fi prezente din nou în centrul Craiovei, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică pe timpul spectacolului muzical-artistic organizat în Piaţa „Mihai Viteazul” cu prilejul deschiderii patinoarului.