Mâine : Comisarul european Günther H. Oettinger, vizită oficială la București

0
179

Comisarul european Günther H. Oettinger, responsabil pentru buget și resurse umane, se va afla într-o vizită oficială la București, în data de 30 octombrie 2018.

Înaltul oficial european se va întâlni cu dna. Viorica Dăncilă, prim-ministrul României, Eugen Teodorovici, ministrul finanțelor publice și  Victor Negrescu, ministrul delegat pentru afaceri europene.
Comisarul OETTINGER va participa la conferința la nivel înalt “O politică de coeziune incluzivă pentru o Uniune mai aproape de cetățeni” și la dezbaterea “Drumul către Sibiu – Un pas mai aproape”. De asemenea, el se va adresa participanților prezenți la conferința „Alegerile europene și Brexit 2019: consecințe pentru UE și bugetul UE“.
Mai multe informații despre evenimentele la care participă Comisarul Oettinger:
  • Conferința la nivel înalt “O politică de coeziune incluzivă pentru o Uniune mai aproape de cetățeni” va avea loc în perioada 29 – 30 octombrie 2018 la Palatul Parlamentului, București
  • Conferința “Drumul catre Sibiu – Un pas mai aproape” va avea loc marți, 30 octombrie, la Hilton Athénée Palace, București, și este organizată de Reprezentanța Comisiei Europene în România
  • Conferința „Alegerile europene și Brexit 2019: consecințe pentru UE și bugetul UE“ este organizată de Reprezentanța din România a Fundației Konrad Adenauer și va avea loc marți, 30 octombrie, la Hotel Hilton, sala Regina Maria, București.