Un poliţist are nevoie de ajutor

0
182

Cu toţii avem nevoie de poliţişti, mai ales în situaţii grele. Unul dintre aceştia se află în stare gravă, iar acum are nevoie de ajutorul nostru. Unui polițist din Craiova i s-a făcut rău, ieri, şi-a pierdut cunoştinţa şi are nevoie de ajutor financiar pentru investigaţii medicale,  familia acestuia aflând că bărbatul are o tumoră pe creier.  

Cristian Ciortan este polițist în cadrul IPJ Dolj. Până marți, acesta ducea o viață normală, fiind cunoscut în rândul colegilor ca acel om energic care își făcea treaba într-un mod exemplar.

Polițistului i s-a făcut rău la serviciu, la spital ajungând în comă.

A fost operat de urgență, este în stare critică, familia aflând că are o tumoră la nivelul creierului.

Cristian Ciortan este căsătorit și are o fetiță.

„Totul a început ieri de dimineața când i s-a făcut rău, și-a pierdut cunoștința și a fost transportat în comă la spital unde familia a primit vestea tragică: tumoră pe creier. A fost operat de urgență însă starea lui este în continuare critică, orele ce urmează fiind esențiale în evoluția stării lui de sănătate. Cristi are nevoie mai mult ca oricând de sprijinul nostru! Acasa îl așteaptă soția și fetița”, se arată într-o postare pe Facebook-ul “Secţiei de poliţie”.

Pentru a continua investigațiile ce se vor impune, polițistul are nevoie de sprijin financiar.

Cei care doresc să îl ajute o pot face donând în conturile:

Cont EUR: RO37 BTRL EURC RT00 i250 0301

Cont LEI: RO25 BTRL RONC RT00 i250 0302

TITULAR: ANUTA ROBERT-IONUT