Dolj: Campania IPJ Dolj “Școala în siguranţă”, la final

0
98
Cel mai important eveniment al lunii septembrie pentru elevi rămâne, fără îndoială, începerea anului şcolar. În scopul asigurării unui climat propice procesului educaţional, în cadrul căruia copiii să poată desluşi netulburaţi tainele învăţăturii, Poliţia Română a derulat Campania ” Şcoala în siguranţă ”, la nivelul Doljului fiind derulată prin IPJ Dolj.
Zi de zi au fost organizate activităţi de informare în unităţile de învăţământ astfel încât elevii să înţeleagă importanţa adoptării unei conduite corecte pe drumurile publice, să fie toleranţi şi să manifeste respect reciproc în relaţiile cu colegii şi cadrele didactice şi, de asemenea, să aibă o atitudine non-violentă în cazul apariţiei unor conflicte. Aceştia au învăţat că orice neînţelegere trebuie rezolvată prin dialog, iar în cazul în care acest mod de abordare nu dă roade, iar situaţia se agravează, să apeleze cu încredere la Poliţie.
Poliţiştii mulţumesc celor care le-au fost alături şi le doresc tuturor un an şcolar cât mai bun, încununat cu succese şi realizări!