Reghecampf: “Nu mi-aș dori să mai văd un joc ca în prima repriză”

0
936

După succesul obţinut in extremis pe Arena Naţională, 2-1 cu Rapid, antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a remarcat că abia în repriza secundă, când a jucat în superioritate numerică, echipa a avut prestaţia scontată, fiind dezamăgit de evoluţia elevilor săi din prima parte.

„A fost un meci deschis, de la început, noi ne-am creat ocazii, mai ales după cartonașul roșu. Nu mi-aș dori să mai văd un joc ca în prima repriză. Nu am pus niciun fel de presiune, nu am fost agresivi și nu înțeleg de ce mereu arătăm mai bine după pauză. Mă gândesc mereu ce se întâmplă la echipă. Trebuia să marcăm mai devreme. Am avut multe ocazii, trebuia să înscriem mai devreme. Portarul lor a fost foarte inspirat, a scos niște mingi incredibile. Eu mi-aș dori ca Rapid și Universitatea Craiova să joace în play-off. Nu sunt supărat, chiar dacă au fost anumite incidente după meci. Îmi place atmosfera. Acum ne gândim mai mult la veniri și apoi la plecări. Pigliacelli rămâne, are contract.  Sunt bucuros că am câștigat trei puncte. Sincer, nu mă interesează așa mult faptul că am fost prima echipă care a marcat în poarta Rapidului. Noi avem trei zile libere, după care urmează două săptămâni de pregătire la Poiana Brașov“, a spus Laurențiu Reghecampf.

„A fost un adevărat derby, am meritat victoria, ne bucurăm de aceste 3 puncte. Portarul Moldovan a fost senzațional, va ajunge sus. Este o victorie frumoasă, dar, sincer, nu credeam că vom putea marca azi. Mi-aș dori să mai jucăm derby-uri cu Rapid și în play-off, e o atmosferă extraordinară, avea nevoie fotbalul românesc de Rapid. Va trebui să vorbesc ceva cu Markovic după ce revine de la lot, ratează foarte mult!  Dacă vrea să se transfere la un club mai mare, trebuie să fie mai serios. Are reale calități, sper să și le pună în valoare“, a spus Dan Nistor.

„Am marcat, merg cu încredere mai mare la națională, este una din cele mai bune perioade ale mele. Mentalitatea s-a schimbat, mi-am zis să mă apuc de fotbal”, a declarat Jovan Markovic.