Incendiu la o locuinţă de pe strada Brestei

0
512

incendiu 2O casă şi două anexe gospodăreşti au luat foc, ieri, pe strada Brestei din Craiova, în zona bisericii. Flăcările au distrus anexele, acoperişul casei, dar şi două autoturisme ale vecinilor. Pompierii au lichidat incendiul după mai bine de două ore de luptă cu flăcările şi urmează să stabilească de la ce a pornit focul.

Ieri după-amiază, în jurul orei 15.00, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj au fost solicitaţi pe strada Brestei din Craiova, unde izbucnise un puternic incendiu. Patru autospeciale, de la Detaşamentul 1 Pompieri şi Secţia de Pompieri Craiova au fost trimise la faţa locului şi au găsit acoperişul unei locuinţe în flăcări, dar şi două anexe gospodăreşti. Flăcările au ajuns până la vecini, în spatele casei, două maşini pe care aceştia le aveau parcate în curte fiind distruse de flăcări, una dintre ele în procent de aproximativ 70%.

După mai bine de două ore de luptă cu flăcările, pompierii au reuşit să lichideze incendiul, înainte de cuprinde şi locuinţele învecinate. Pe parcursul intervenţiei acestora traficul rutier a fost restricţionat. „Specialiştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Oltenia al judeţului Dolj urmează să stabilească, în urma cercetărilor, cauza producerii incendiului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, ci numai pagube materiale”, ne-a declarat plt. major Tania Vîlceanu, din cadrul Biroului de presă al ISU Dolj.incendiu