Până pe 15 iulie se fac înscrierile competiția #CedefopPhotoAward 2018

0
395

Participanții din UE, Norvegia și Islanda la cursuri de educație și formare profesională (EFP) sunt invitați să se înscrie în competiția #CedefopPhotoAward 2018, până în data de 15 iulie.

Parte integrantă a Săptămânii europene a competențelor profesionale (#EUVocationalSkills), concursul organizat de Centrul European pentru Dezvoltarea Formării Profesionale (Cedefop), ajuns la a treia ediție, este o inițiativă ce promovează excelența în domeniul EFP, ea fiind susținută de Comisia Europeană.

Echipele înscrise, formate din maximum patru membri, sunt invitate să spună o poveste originală cu ajutorul fotografiilor și să împărtășească, astfel, experiența lor în cadrul unui program de formare profesională. Aceasta trebuie să fie însoțită de o narațiune nu mai lungă de 100 de cuvinte care să explice ideea principală a creației lor. Vor fi acordate trei premii.

Echipele de pe locurile 1 și 2 vor călători la Viena în cadrul Săptămânii europene a competențelor profesionale, unde vor participa la o cină de gală în data de 8 noiembrie și la ceremonia de premiere, în ziua următoare. Echipa de pe locul al treilea va călători la Festivalul Internațional de Film de la Salonic (#TIFF59), în data de 1 noiembrie.

 

Despre Cedefop :

Centrul European pentru Dezvoltarea Formării Profesionale (Cedefop) este o agenție a Uniunii Europene cu sediul la Salonic, în Grecia. Aceasta sprijină elaborarea politicilor europene în domeniul educației și formării profesionale.