Unirea : Marin Bădoiu, candidatul formaţiunii social-democrate la un nou mandat

0
818

unireaPreşedintele organizaţiei judeţene Dolj a PSD, deputatul Claudiu Manda, a participat, duminică, împreună cu Marin Bădoiu, primarul comunei Unirea şi candidatul formaţiunii social-democrate la un nou mandat, la o întâlnire cu echipa de campanie şi susţinătorii partidului.

Liderul social-democraţilor doljeni a fost însoţit de senatorul Florea Voinea şi de candidaţii PSD pentru o funcţie de consilier judeţean Ion Prioteasa, preşedintele în funcţie al CJ Dolj, Alina Elena Tănăsescu, vicepreşedinta CJ Dolj, Mihaela Popescu şi Marian Viorel Marin.

„Ne aflăm astăzi în comuna Unirea, în formula pe care o vedeţi, pentru a vă spune că domnul primar nu este singur şi că nici nu va fi în următorii patru ani. Am venit aici cu reprezentanţi ai Parlamentului, ai conducerii CJ Dolj, dar şi cu unii dintre oamenii pe care îi propunem pentru consiliul judeţean, aducând cu noi un mesaj de susţinere pentru candidatul nostru la primărie.

Marin Bădoiu este un primar cu care ne mândrim, care a demonstrat că ştie şi că îşi doreşte să lucreze în beneficiul localităţii, la fel ca şi viceprimarul comunei dumneavoastră, împreună cu care face o echipă foarte bună. M-aş bucura ca, duminica viitoare, să obţinem în Unirea un scor electoral bun, pentru a putea continua proiectele pentru comunitate, dar şi pentru a le arăta contracandidaţilor noştri care este diferenţa dintre noi.

Pe lângă aceasta, trebuie să vă gândiţi că există o serie întreagă de investiţii care se pot derula în parteneriat de administraţia locală şi cea judeţeană. În definitiv, pentru marile proiecte, primăria comunei tot către consiliul judeţean trebuie să se îndrepte, către Guvern şi către finanţarea europeană, atât timp cât fondurile proprii sunt insuficiente.

La consiliul judeţean, noi vom câştiga pe 5 iunie, la nivel naţional vom câştiga în toamnă şi vom trece din nou la lucru, aşa cum am făcut şi cu Guvernul Victor Ponta, prin care PSD a reuşit să repare nedreptăţi şi să rezolve numeroase probleme.

Pentru aceasta, este nevoie să începem încă de duminica viitoare, să mergem la vot şi să obţinem rezultatul pe care ni-l dorim: victorie Marin Bădoiu, victorie PSD la consiliul local şi consiliul judeţean“, a declarat preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

La rândul său, primarul comunei Unirea, Marin Bădoiu, candidatul PSD la un nou mandat, a afirmat: „Eu vă rog să păstraţi şi până duminica viitoare buna mobilizare dovedită până acum, astfel încât să câştigăm alegerile locale şi să obţinem un scor cât mai bun. Vă cer, totodată, să desfăşuraţi şi în continuare o campanie electorală civilizată şi să dovediţi cetăţenilor că PSD este un partid care se respectă şi care respectă electoratul.“

Preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, totodată candidat la o funcţie de consilier judeţean, a precizat că atragerea fondurilor europene va rămâne o prioritate pentru administraţia PSD şi în următorul mandat.

„Ne aflăm aici, printre oameni cu adevărat speciali – aceasta înseamnă pentru noi comunitatea din Unirea – şi vă spunem că îl sprijinim în continuare pe Marin Bădoiu pentru funcţia de primar. Noi ne dorim ca dumneavoastră să-i acordaţi încrederea pentru încă un mandat la conducerea administraţiei locale, ne dorim o majoritate PSD în consiliul local şi în consiliul judeţean şi, din toamnă, după alegerile parlamentare, ne dorim PSD la guvernare. Pentru toate acestea, contăm foarte mult pe dumneavoastră.

Noi vă asigurăm că vă rămânem aproape şi că ne vom preocupa, în continuare, de investiţii prioritare pentru Unirea şi pentru celelalte comunităţi din Dolj, că vom continua să atragem fonduri externe în judeţ şi să vă sprijinim în atragerea lor. Cel mai bun exemplu îl avem chiar în aceste zile, când consiliul judeţean a depus spre finanţare proiectul european pentru modernizarea drumului Craiova – Cetate, o investiţie de care va beneficia în mod direct comunitatea dumneavoastră şi pentru realizarea căreia chiar am încheiat un acord de parteneriat cu Primăria Unirea“, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.

 

Biroul de presă al PSD Dolj