Gheorghe Oprescu şi-a lansat programul electoral

0
330

OstroveniGheorghe Oprescu, unul dintre cei mai longevivi şi iubiţi primari din Dolj, cu cinci mandate la activ, şi-a lansat, duminică, 29 mai, programul electoral pentru alegerile locale din 5 iunie. Evenimentul a prilejuit o prezenţă numeroasă şi importantă la Ostroveni: alături de colegii consilieri locali, simpatizanţi şi concetăţeni, s-au aflat şi candidaţii la Consiliul Judeţean Dolj, Nicolae Giugea – preşedinte al Partidului Naţional Liberal Dolj, consilierii judeţeni Veta Păsculescu şi Daniel Drîgnei, dar şi senatorul Mario Ovidiu Oprea.

Partidul Naţional Liberal face administraţie cu şi pentru oameni. Fiecare cetăţean în parte trebuie să primească atenţia cuvenită, fiindcă face parte dintr-o singură comunitate. Mandatele domnului Gheorghe Oprescu – cinci la număr – sunt cel mai bun exemplu că la Ostroveni liberalii lucrează pentru oameni. Au fost alegeri când Gheorghe Oprescu a câştigat competiţia electorală din primul tur, deci localnicii n-au stat pe gânduri când i-au încredinţat mandatul de edil pentru alţi şi alţi patru ani. Este un primar foarte muncitor, respectat şi pentru asta are parte de recunoştinţă şi recunoaştere la tot pasul. PNL şi propriul CV al domnului Gheorghe Oprescu îl recomandă pentru un nou mandat la Primăria Ostroveni”, a apreciat Nicolae Giugea.

Candidatul PNL la Primăria Ostroveni va continua să ţină frâiele unei localităţi pe care o cunoaşte atât de bine şi pe care o gospodăreşte cu iscusinţă. Cu fiecare an, Ostroveniul a căpătat conturul unei aşezări unde poţi recunoaşte mâinile vrednive ale celor care o însufleţesc. „Comuna arată altfel faţă de cum arăta acum 20 de ani, când am fost ales primar. Nu e uşor deloc, dar dacă să ştii să lucrezi cu oamenii, să-i înţelegi, să discuţi cu ei, să mergi din sat în stat, ca să vezi ce trebuie făcut, lucrurile merg de la sine. Acum, unele proiecte se văd imediat, pentru altele e nevoie de timp, de asta vreau să continuăm la primărie, că lucruri mai sunt de făcut şi vreau să le duc la capăt”, mărturiseşte edilul Gheorghe Oprescu..

Infrastructura este în continuu proces de îmbunătăţire la Ostroveni: primarul lucrează pentru extindrearea reţelei de apă în satul Ostroveni, alimentarea cu apă în satul Lişteava, realizarea reţelei de canalizare în satele Ostroveni şi Lişteava, lucrare finanţată cu fonduri europene, prin Masterplanul de apă. Și în cadrul Masterplanului de deşeuri are prevăzută crearea de depozite pentru gunoiul menajer, tot cu fonduri de la Uniunea Europeană. Lista cu lucruri de făcut a edilului PNL este amplă, fiindcă treaba unui primar nu se termină niciodată: vrea să continue cu modernizarea şi asfaltarea drumurilor, reabilitarea Școlii Lişteava şi a Grădiniţei nr. 4, modernizarea Bibliotecii comunale, să facă centre de recreere şi joacă pentru copii, să pună la punct Căminul Cultural. Va continua cu lucrările de reabilitare şi eficientizare a reţelei de iluminat public, dar şi cu acţiunea de împădurire a terenurilor cu sol nisipos şi slab productiv de pe raza comunei.

Trebuie spus că Ostroveniul are unele dintre cele mai moderne cabinete medicale, deservite de medici dedicaţi, şcoli reabilitate, cu mulţi elevi premianţi – aşa cum este Şcoala cu clasele I-VIII din Ostroveni. Şi Grădiniţele nr. 1, 2 şi 3 au fost puse la punct, urmează ca şi cea cu nr. 4 să beneficieze de atenţia domnului primar. Există deja o infrastructură socială funcţională. Totodată, Biserica Sfânta Treime, din satul Orăşani, a fost reabilitată, dar şi alte monumente importante de aici. Pentru că unii dintre săteni nu mai pot să îşi lucreze terenurile, a căutat investitori serioşi care să le asigure proprietarilor, în baza unor contracte de arendă, o recoltă sigură, a împădurit terenurile nisipoase cu salcâm şi continuă să o facă. Cu o echipă bună, cea a consilierilor locali şi judeţeni ai PNL, primarul nostru va continua zi de zi să facă bine localităţii ”, a conchis Veta Păsculescu, aflată pe listele electorale ale PNL la Consiliul Judeţean Dolj.

 

Biroul de presă al PNL Dolj