PSD : Continuitate pe Primăria din Moţăţei

0
781

MotateiPreşedintele organizaţiei Dolj a PSD, deputatul Claudiu Manda, a fost prezent, duminică, în comuna Moţăţei, la o întâlnire electorală, context în care a evidenţiat necesitatea continuităţii la primăria din localitate, alături de candidatul PSD, Constantin Enea.

Liderul social-democraţilor doljeni a fost însoţit de preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Prioteasa, senatorul Florea Voinea, precum şi de o parte dintre candidaţii la o funcţie de consilier judeţean: Alina Elena Tănăsescu, Oana Bică, Marian-Viorel Marin şi Mihaela Popescu.

„Am venit la dumneavoastră pentru a vă spune că domnul primar nu este singur, iar după 5 iunie vom începe treaba şi vom continua proiectele pe care dânsul doreşte să le implementeze. Nu poţi face treabă într-o comună doar cu banii pe care îi colectezi din taxele şi impozitele locale şi trebuie să ştiţi cu toţii că primarul are nevoie de sprijin de la consiliul judeţean, de sprijin de la Guvernul României sau de proiecte europene dacă doreşte să realizeze ceva pentru comuna sa. De aceea, vă spun că primarului nostru, Constantin Enea, îi este necesară o majoritate PSD în consiliul local, îi sunt necesare un preşedinte şi o majoritate în consiliul judeţean, pentru a fi ascultat şi ajutat”, a declarat preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

Primarul comunei Moţăţei, Constantin Enea, şi candidat din partea PSD pentru cel de-al cincilea mandat, a spus: „Sunt bucuros că în localitatea noastră, într-o zi de duminică, au venit să ne ofere întregul sprijin unii dintre cei mai importanţi oameni ai judeţului Dolj – sprijin nu doar pentru mine, ci pentru întregul Moţăţei.

Este o susţinere pe care am simţit-o din plin în ultimii patru ani, pentru că am reuşit să finalizăm câteva proiecte importante pentru noi. Fie că vorbim de asfaltarea unor alei şi a bazei sportive, de lucrări pentru întreţinerea unor străzi comunale, de reabilitarea şi dotarea unor unităţi de învăţământ, fie de podul de peste pârâul Balasan şi de modernizarea stadionului, toate aceste proiecte au fost posibile, într-o măsură mai mare sau mai mică, pentru că ne-am bucurat de susţinerea partidului nostru, PSD.

În ultimul mandat, nu am stat cu mâinile încrucişate, după cum aţi putut constata singuri, şi m-am zbătut pentru Moţăţei. În continuare, am să depun toate eforturile pentru a pune în practică, în viitorul mandat, principalul nostru obiectiv – canalizarea şi staţia de epurare. De asemenea, îmi propun să modernizăm căminele culturale din satele Dobridor şi Moţăţei, precum şi sistemul de iluminat public, să reabilităm o parte dintre şcolile din comună, dar şi să aducem alimentarea cu apă în Dobridor.

Aceste proiecte de viitor trebuie să primească însă, în data de 5 iunie, votul dumneavoastră de încredere, un vot care trebuie să fie oferit şi listei PSD pentru consiliul local şi pentru consiliul judeţean.”

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, candidat pe listele PSD pentru o funcţie de consilier judeţean, a afirmat: „Suntem la Moţăţei cu o echipă puternică şi numeroasă pentru a-l susţine pe primarul Constantin Enea, de care suntem mândri şi pe care îl respectăm. Am venit să vă spunem că nici măcar el nu poate să pună singur în operă toate investiţiile şi are nevoie de ajutorul fiecăruia dintre dumneavoastră, pentru a-i oferi şi în mandatul viitor un consiliu local în care PSD să deţină majoritatea, pentru că în acest fel va avea toată comunitatea de câştigat.

În perspectivă, Moţăţei este una dintre comunele fericite, pentru că am reuşit în urmă cu câteva zile să depunem documentaţia pentru a primi finanţarea europeană necesară modernizării drumului Craiova – Cetate, o investiţie pe care toată lumea din această zonă de sud a judeţului a solicitat-o. Vă rog ca, peste o săptămână, să vă mobilizaţi şi să votaţi PSD pe toate cele trei buletine de vot: primar, consiliul local şi consiliul judeţean.”

Vicepreşedinta CJ Dolj, Alina Elena Tănăsescu, candidată pe listele PSD pentru o funcţie de consilier judeţean, a precizat: „Sunt onorată să mă aflu alături de un primar deosebit, cum este domnul Constantin Enea. Vreau să vă mulţumesc dumneavoastră, comunităţii din Moţăţei, pentru că aţi avut încredere şi l-aţi votat timp de mai bine de 15 ani pe acest primar cu suflet mare. Vă sunt recunoscătoare pentru că, în egală măsură, aţi votat în toată această perioadă PSD, un partid aproape de oameni, şi sunt convinsă că o veţi face şi în continuare. Haideţi să ne mobilizăm în această ultimă săptămână care ne mai desparte de scrutinul din 5 iunie şi să ieşim determinaţi duminica viitoare, pentru a vota PSD pe toată linia – primar, consiliul local şi consiliul judeţean.”

 

 

Biroul de presă al PSD Dolj