Celaru : întâlnire cu echipa de campanie şi simpatizanţii formaţiunii social-democrate

0
407

CelaruPreşedintele organizaţiei Dolj a PSD, deputatul Claudiu Manda, a participat, duminică după-amiază, în comuna Celaru, la o întâlnire cu echipa de campanie şi simpatizanţii formaţiunii social-democrate, prilej pentru a-şi exprima susţinerea pentru candidatul PSD la primărie, Gigel Voicu.

Liderul PSD Dolj a fost însoţit de preşedintele executiv al organizaţiei judeţene, deputatul Ion Călin, deputatul european social-democrat Claudia Țapardel, precum şi de o parte dintre candidaţii la o funcţie de consilier judeţean: Alexandra Presură, Mihaela Popescu şi Mihail Adrian Neaţu-Breciugă.

„Ne-am propus să mergem, într-o echipă cât mai numeroasă, în toate localităţile din judeţ, pentru a da organizaţiilor locale un mesaj de susţinere şi pentru a vă spune că nu sunteţi singuri. Sunt încântat că am găsit această formulă prin care facem un transfer de putere între generaţii, că domnul primar Stelian Celăreanu îi predă ştafeta viitorului primar al comunei, Gigel Voicu.

Locuitorii din Celaru sunt foarte mulţumiţi de activitatea pe care a depus-o domnul Celăreanu şi mi-aş dori foarte mult ca acest capital de imagine să se transfere către candidatul PSD la primărie. La rândul meu, sunt mulţumit de ce a realizat primarul nostru în comună şi vreau să-i mulţumesc pentru tot ceea ce a făcut, să-i transmit că suntem mândri de faptul că a reprezentat PSD atât de bine.

La nivel judeţean stăm foarte bine, după evaluările noastre, existând posibilitatea să câştigăm majoritatea în consiliul judeţean şi astfel să ne impunem preşedintele şi vicepreşedinţii la CJ.

De asemenea, ne batem ca la toamnă să câştigăm alegerile parlamentare, pentru ca PSD să desemneze viitorul guvern. Este foarte important ca primarul din Celaru să fie de la PSD. Nu putem permite să lăsăm localitatea pe mâna altcuiva, pentru că aceasta înseamnă stagnare în dezvoltare pentru comunitatea dumneavoastră. Un vot pentru PSD şi pentru Gigel Voicu este un vot pentru comună, este un vot pentru continuarea proiectelor gândite de domnul Stelian Celăreanu.

Ne punem mare speranţă în Gigel Voicu, pentru că are de partea lui tinereţea şi dorinţa de a demonstra că poate reuşi în această importantă funcţie. El va găsi în noi prietenii care să-l sprijine ori de câte ori va avea nevoie. Haideţi să-i votăm şi consiliul local, pentru a putea să pună în aplicare proiectele de dezvoltare a comunei Celaru! Vă rog ca, pe 5 iunie, să votaţi şi lista PSD pentru consiliul judeţean, pentru a obţine cât mai multe mandate. Trebuie să avem cea mai mare victorie pe care a înregistrat-o PSD în judeţul Dolj”, a declarat preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

Prezent la întâlnirea organizată la Căminul Cultural, primarul în funcţie al comunei Celaru, Stelian Celăreanu, a afirmat: „Consider că a venit vremea să facem o schimbare de generaţii la Primăria Celaru, o schimbare pe care mi-am dorit-o pentru a-i lăsa locul lui Gigel Voicu, un om cu care am lucrat foarte bine şi în care cred foarte mult.

Îmi închei mandatul de primar cu mulţumirea că am dus la bun sfârşit obiectivele pe care mi le-am propus. Mai sunt lucruri de făcut, pentru că problemele nu s-au terminat aici. Am încredere că vom câştiga alegerile şi îmi exprim convingerea că echipa care va veni – Gigel Voicu, primar, şi un consiliu local în care va fi o majoritate PSD – îşi va face pe deplin datoria faţă de cetăţenii comunei noastre.”

La rândul său, candidatul PSD pentru funcţia de primar, Gigel Voicu, a spus: „Angajamentul meu este că voi continua toate proiectele domnului primar Stelian Celăreanu şi sper că, în următorii patru ani, vom putea să realizăm măcar la fel de multe lucruri câte a reuşit domnia sa. Îmi doresc ca, în seara de 5 iunie, să ne reîntâlnim pentru a sărbători victoria şi să aducem PSD acolo unde îi este locul, în frunte, indiferent de câte obstacole trebuie să depăşim.“

Deputatul european Claudia Țapardel a declarat: „Este un lucru extraordinar că-i avem în faţa noastră atât pe primarul în funcţie, cât şi pe viitorul primar. În mod clar, la Celaru asistăm la o predare de ştafetă.

Atunci când ai implementat deja proiecte importante, trebuie să asiguri continuitatea. Dumneavoastră aveţi nevoie de un primar care doreşte să dezvolte lucrurile care au fost realizate, dar să vină şi cu iniţiative noi, pentru a nu se pierde ceea ce s-a reuşit până acum. Aveţi şansa de a aduce la conducerea administraţiei locale un tânăr care beneficiază de experienţa, de sfaturile, de prietenia fostului primar; un om cu multă voinţă, dispus să facă echipă cu dumneavoastră şi să continue evoluţia pozitivă a acestei comune.

Îl felicit pe domnul Stelian Celăreanu pentru faptul că a derulat un mare număr de proiecte şi a atras sume importante de la Guvern şi din fonduri europene. Îl încurajez pe viitorul primar, pe Gigel Voicu, să acceseze şi mai multe surse externe de finanţare pentru dezvoltarea localităţii Celaru.

În acest sens, are nevoie de votul dumneavoastră, are nevoie să-i asiguraţi o majoritate PSD în consiliul local care să-i ofere susţinere şi un viceprimar cu experienţă şi cunoştinţe financiare, precum şi să votaţi aceeaşi majoritate în consiliul judeţean.“

Preşedintele executiv al PSD Dolj, deputatul Ion Călin, a precizat: „Putem spune fără ezitare că unul dintre cei mai buni gospodari ai noştri, din tot judeţul Dolj, este Stelian Celăreanu. Ne ia mult timp doar ca să enumerăm realizările pe care le-a avut: drum de legătură, teren de sport, policlinică, printre primele proiecte finanţate prin Măsura 3.2.2 a Programului Naţional de Dezvoltare Rurală, alimentare cu apă şi canalizare, asfaltare.

Practic, prin investiţiile făcute, domnul primar a aşezat fundamentul pentru dezvoltarea localităţii şi, de acum înainte, tot ceea ce se va face la Celaru reprezintă etape de extindere.

Eu îi mulţumesc pentru faptul că, deşi ferm hotărât să se retragă de la primărie, ne-a promis că va rămâne aproape de noua echipă din administraţie, cu sfaturile şi cunoştinţele sale. Îi mulţumesc pentru tot – pentru modul în care a gestionat comuna, dar mai ales pentru modul extrem de responsabil de a se apropia de un om precum Gigel Voicu, de a simţi că el răspunde exigenţelor sale şi de a face cu adevărat trecerea ştafetei de la o generaţie la alta.

Revenind la prezent, eu vă spun că alegerile încă nu sunt câştigate. Trebuie să le transmiteţi tuturor, şi în zilele următoare, că singurul partid care respectă oamenii, care ştie să le fie aproape şi le rezolvă problemele este PSD. Acesta este mesajul meu, aceasta este rugămintea mea: să avem continuitate cu PSD, singura soluţie pentru ca localitatea dumneavoastră să meargă şi în viitor pe drumul dezvoltării, etapă cu etapă, pentru a deveni o comună cu adevărat europeană.“

 

Biroul de presă al PSD Dolj