Primarul liberal al comunei Gighera, Florea Neacşu, candidat din partea Partidului Naţional Liberal pentru un nou mandat

0
647

Gighera2Primarul liberal al comunei Gighera, Florea Neacşu, candidat din partea Partidului Naţional Liberal pentru un nou mandat, s-a întâlnit, vineri, 27 mai, cu cetăţenii din localitate, în Târgul de Săptămână din satul Zăval. Alături de Florea Neacşu au fost echipa de candidaţi la Consiliul Local Gighera, preşedintele PNL Dolj, Nicolae Giugea, Daniel Drîgnei şi Veta Păsculescu, candidaţi pe listele electorale ale PNL la Consiliul Judeţean Dolj, dar şi deputatul Ionuţ Stroe şi senatorul Mario Ovidiu Oprea.

Primarul Florea Neacşu a avut o asistenţă numeroasă, iar cetăţenii i-au arătat susţinerea pentru câştigarea unui nou mandat, pentru a continua dezvoltarea localităţii. Fost poliţist, Florea Neacşu este cunoscut ca om gospodar şi serios, pus în slujba oamenilor. Pentru comună se zbate, de când a câştigat primul mandat, în 2012, să aducă investitori, care să ofere localităţii locul pe care îl merită pe harta staţiunilor balneare. Florea Neacşu spune că, pentru valorificarea apelor termale şi construirea Complexului Balnear de la Gighera autorităţile locale au în derulare două proiecte. “Unul dintre proiecte a fost depus la Ministerul Turismului pentru înscrierea localităţii în circuitul local turistic. Cel de-al doilea proiect a fost depus la Institutul Naţional de Omologare Balneară pentru înscrierea în circuitul balnear naţional”, a explicat primarul. Toţi oamenii din zonă vin şi azi şi iau apă din cele două izvoare active cu care se tratează de diferite afecţiuni. “În afară de izvoare, aici, la Gighera, plutim pe o baie de nămol. Dacă PNL va câştiga alegerile, vom avea şi noi sprijinul Consiliului Judeţean Dolj şi o să reuşim să exploatăm acest potenţial pe care îl avem”, a mai spus liberalul Florea Neacşu.

Cu apele minerale, cu aria naturală protejată Zăval de peste 350 de hectare, cu Pădurea Zăval, cu situl arheologic, cu pajiştea halofilă Gighera, arie naturală protejată, comuna Gighera este, potrivit specialiştilor, zona cu cel mai mare potenţial turistic din Oltenia. Păcat că administraţia Ion Prioteasa nu a acordat atenţia cuvenită acestei localităţi, care este o mină de aur pentru Dolj, nu l-a sprijinit pe domnul primar Florea Neacşu, ca să facă din comuna asta o staţiune pe cinste. Fără ajutor de la Consiliul Judeţean nu se poate. Noi, PNL, primarul, colegii mei de pe listele PNL pentru consilieri judeţeni, dacă vom avea susţinerea dumneavostră, a alegătorilor, vom putea transforma comuna într-una frumoasă şi bogată”, a spus Nicolae Giugea, candidat la Consiliul Judeţean Dolj din partea PNL.

Este vremea să fim uniţi cu toţii pentru realizarea acestor obiective, într-un parteneriat benefic pentru Gighera. Votul dumneavoastră pentru Partidul Naţional Liberal va face posibil sprijinul Consiliului Judeţean Dolj, pentru că, vedeţi, nu se poate ca un primar să reuşească să facă totul de unul singur dacă nu are lângă el consilierii locali şi judeţeni care să-l susţină. Bani sunt la Consiliul Judeţean, dar PSD a dat bani şi a ajutat numai acolo unde a avut interes. PNL va ajuta pe toată lumea, pentru că scopul nostru e să scoatem din sărăcie tot judeţul”, a declarat Daniel Drîgnei, candidat pe lista PNL a Consiliului Judeţean Dolj.

În programul electoral pentru acest mandat, Florea Neacşu are introducerea canalizării şi ridicarea unei staţii de epurare, să introducă sistemul de alimentare cu apă potabilă în satul Zăval, să asfalteze 25 de km de drumuri şi să reabiliteze Căminul Cultural Nedeia. O atenţie sporită o va acorda potenţialilor investitori care vor crea locuri de muncă, prin facilităţi fiscale. Elevii cu rezultate bune la învăţătură vor fi sprijiniţi de Primăria Gighera. Nu în ultimul rând, Florea Neacşu vrea să creeze centre de achiziţii, în vederea preluării şi valorificării produselor agricole obţinute din munca oamenilor.

Partidul Naţional Liberal invită alegătorii ca, pe 5 iunie, să voteze NEACŞU Florea la Primăria Gighera, şi listele electorale ale PNL pentru consilierii locali şi judeţeni. Împreună reclădim Gighera, împreună reclădim judeţul Dolj.

Biroul de presă al PNL Dolj