Întâlnire cu echipa de campanie şi susţinătorii PSD din Cerăt

0
230

Cerat (45) (1024x675)Preşedintele organizaţiei Dolj a PSD, deputatul Claudiu Manda, a participat, miercuri, împreună cu primarul comunei Cerăt, Ionuţ Barbu, totodată candidat al formaţiunii social-democrate pentru un nou mandat, la o întâlnire cu echipa de campanie şi susţinătorii PSD din localitate.

Alături de liderul social-democraţilor doljeni s-au mai aflat preşedintele executiv al organizaţiei judeţene a PSD, deputatul Ion Călin, precum şi candidaţii PSD pentru consiliul judeţean Lavinia Craioveanu, Alexandra Presură, Carmen Velişcu şi Florinel Stancu.

„Vreau să-l felicit pe Ionuţ Barbu pentru tot ce a făcut în comuna Cerăt şi cea mai bună dovadă că realizările lui sunt multe şi importante este faptul că dumneavoastră vă aflaţi aici în număr atât de mare.

Sunt sigur că va fi ales primar pe 5 iunie, ştiu că mai are multe proiecte de implementat şi de acum înainte şi vreau să vă asigur că noi, toţi cei care venim astăzi în faţa dumneavoastră, suntem şi rămânem alături de el.

Suntem aici pentru a vă spune că Ionuţ Barbu nu este singur, că este înconjurat şi de oameni din generaţia lui, şi de oameni cu mai multă experienţă, toţi hotărâţi să-l ajute şi în continuare, când va fi reales primar, pentru că merită din plin. Sunt oameni care, daţi afară pe uşă, intră din nou pe fereastră, şi aşa este şi candidatul nostru: un primar care se zbate pentru comunitate.

Îi va fi, însă, foarte greu unui om, la conducerea primăriei, să realizeze ceva doar cu banii colectaţi din taxe şi impozite. Are nevoie de sprijinul consiliului judeţean, are nevoie de un guvern preocupat de dezvoltare şi are nevoie de fonduri europene, sens în care este important ca primarul să aibă capacitatea de a elabora proiecte. Eu sunt liniştit, pentru că ştiu că Ionuţ Barbu este capabil să facă toate acestea. Îl cunosc de când eram colegi la organizaţia de tineret, ştiu că este un om realist, care promite doar lucruri importante şi certe, astfel că am siguranţa că le va şi realiza în acest nou mandat.

Dacă îl apreciaţi şi susţineţi pe Ionuţ Barbu, acordaţi-i votul dumneavoastră, dar să ştiţi că este nevoie să votaţi şi PSD pentru consiliul local şi consiliul judeţean, pentru a vă putea numi viceprimarul, pentru a vă putea promova proiectele şi pentru a putea să desemnăm preşedintele CJ Dolj“, a declarat liderul organizaţiei judeţene a PSD, deputatul Claudiu Manda.

La rândul său, primarul Ionuţ Barbu, totodată candidat din partea PSD pentru un nou mandat, a afirmat: „Suntem încântaţi şi onoraţi să avem astăzi în comuna noastră o echipă atât de importantă a PSD.

Candidez pentru un nou mandat de primar al comunei Cerăt, pentru că doresc să-mi duc proiectele mai departe. Vorbim despre introducerea reţelelor de apă şi canalizare, construirea unui centru medical şi a unei baze sportive, despre modernizarea centrului civic. De asemenea, continuăm programul de asfaltare, după ce, aşa cum cunoaşteţi, am finalizat deja 3 kilometri de drumuri comunale şi 6 străzi. Vom moderniza şi Căminul Cultural din Cerăt, sens în care avem un proiect depus, am obţinut finanţarea şi, din toamnă, vom începe lucrările.

Foarte important este să votaţi şi echipa de consilieri locali, mai ales că venim cu cea mai bună formulă posibilă – oameni cu studii superioare şi buni gospodari.“

Lavinia Craioveanu, preşedinta Organizaţiei de Femei a PSD Dolj, a subliniat că, la Cerăt, social-democraţii au nu doar cel mai bun candidat pentru primărie, ci şi o echipă competentă pentru consiliul local.

„Mă simt foarte bine alături de dumneavoastră, văd că sunteţi hotărâţi şi entuziaşti şi sunt convinsă că îl apreciaţi mult pe candidatul nostru, dovadă fiind prezenţa numeroasă la această întâlnire.

Pe Ionuţ Barbu îl consider un adevărat prieten, ştiu că se zbate pentru rezolvarea problemelor şcolii, pentru a asigura condiţii cât mai bune elevilor. Știu că face tot posibilul pentru ca ei să aibă o educaţie bună, pentru că aceasta înseamnă şi un viitor mai bun pentru ei.

Candidatul nostru vine, iată, cu o întreagă echipă de consilieri locali foarte competenţi. Eu vă spun că şi pentru alegerea consiliului judeţean PSD are pe listă oameni care au dovedit, în toate funcţiile ocupate până acum, că sunt eficienţi în ceea ce fac.

Rugămintea mea este ca dumneavoastră să transmiteţi mesajul nostru către ceilalţi locuitori ai comunei, să le spuneţi că PSD este cea mai bună soluţie pentru Cerăt, pentru judeţul Dolj şi, din toamnă, pentru România, mai ales că ştiţi foarte bine ce a realizat Cabinetul Victor Ponta, în comparaţie cu celelalte guvernări“, a declarat Lavinia Craioveanu.

În cadrul întâlnirii din comuna Cerăt, Florinel Stancu, candidat din partea formaţiunii social-democrate pentru o funcţie de consilier judeţean, a afirmat: „Sunt foarte bucuros să văd că veniţi atât de mulţi pentru a-l susţine pe Ionuţ Barbu, care merită acest sprijin, pentru că este o persoană admirabilă, mereu aproape de oameni şi care ştie să comunice foarte bine cu cetăţenii. Sunt mândru că tot mai mulţi vin alături de PSD, de primarul nostru şi echipa lui. Continuaţi-vă munca în perioada care a mai rămas până la alegeri, pentru că puteţi obţine un rezultat foarte bun.“

Preşedintele executiv al organizaţiei Dolj a PSD, deputatul Ion Călin, a evidenţiat faptul că primarul comunei Cerăt, Ionuţ Barbu, a fructificat orice posibilitate de atragere a finanţării pentru dezvoltarea localităţii.

„M-aţi impresionat prin prezenţa numeroasă. Avem dovada că domnul primar vă respectă şi vă apreciază, iar dumneavoastră îi răspundeţi cu acelaşi respect. Încă din vremea în care l-am cunoscut pe Ionuţ Barbu, care era unul dintre membrii de bază ai organizaţiei PSD Cerăt, îi spuneam că va fi viitorul primar al localităţii, ţinând cont de calităţile sale şi capacitatea de mobilizare.

Iată că acum este unul dintre cei mai destoinici primari pe care îi are Doljul şi mă bucur că am putut contribui la formarea lui ca om politic. M-a impresionat prin modul în care a rezolvat majoritatea problemelor pentru comuna Cerăt, dar mai ales prin preocuparea de a realiza proiect după proiect, de a obţine finanţare de la consiliul judeţean, din fonduri guvernamentale sau europene. Nu a ratat niciuna dintre aceste posibilităţi de a dezvolta localitatea. Prin tot ceea ce face, merită încrederea dumneavoastră pentru un nou mandat.

Aşadar, pe 5 iunie votăm cu toţii Ionuţ Barbu primar, votăm PSD la consiliul local, să aibă majoritatea necesară pentru a-şi implementa proiectele, dar alegem PSD şi la consiliul judeţean, pentru că este o adevărată «curea de transmisie» între nivelul local şi cel guvernamental şi trebuie să funcţioneze eficient“, a precizat preşedintele executiv al PSD Dolj, deputatul Ion Călin.

 

Biroul de presă al PSD Dolj