Simpozionul naţional studenţesc Beyond Language

0
95

Facultatea de Litere a Universităţii din Craiova  a organizat  joi, 27 aprilie 2017, ora 9.30, la prima ediţie a Simpozionului naţional studenţesc Beyond Language.

Manifestarea ştiinţifică pe care o propunem, începând cu acest an, se doreşte un loc şi un timp al dialogului, al dezbaterii, al unui schimb de idei tinere şi novatoare între studenţii facultăţii noastre şi cei din alte centre universitare. Se urmăreşte o extindere şi o intensificare a activităţii de cercetare studenţeşti, corelată cu programele de licenţă şi de masterat, astfel că simpozionul nu va impune o anumită temă.

La simpozionul naţional studenţesc Beyond Language au participat 60 de studenţi şi masteranzi de la universităţi din Bucureşti, Braşov, Cluj, Suceava şi Chişinău. Lucrările sunt prezentate în română, engleză şi franceză. Simpozionul a fost organizat în 5 secţiuni: Studii literare, Studii de lingvistică, Studii culturale, Ştiinţe ale comunicării, Ştiinţe ale educaţiei. tineri-2-605xO selecţie a lucrărilor prezentate va fi publicată în volum la Editura Universitaria Craiova.