Echipa lui Papură a arătat jalnic şi cu Plzen

0
276

În cel de-al treilea meci amical din stagiul din Austria, „U” Craiova a întâlnit vicecampioana Cehiei, Viktoria Plzen, care s-a impus cu 3-1, pe terenul de la Westendorf. Reznik a deschis scorul în minutul 7, Kopic a punctat în minutul 15, iar Chory a stabilit scorul final, în minutul 73. Pentru Craiova, Mihai Roman a înscris în minutul 68. La fel ca în meciul precedent, cu azerii de la Qarabag, oltenii au avut o evoluţie extrem de slabă, jucând după partitura adversarului, ajungând rar în jumătatea adversă, fără o idee de joc, în afara aceleia de a alerga în van după adversarii care pasau în voie. Dacă azerii au fost imprecişi la finalizare, cehii nu i-au cruţat pe oamenii lui Papură, care s-au văzut din nou dominaţi categoric. Plzen se putea impune mult mai clar, dar a ratat alte 7-8 situaţii de gol, defensiva Craiovei fiind în permanenţă în corzi. În repriza secundă, când la Plzen au intrat rezervele, oltenii au mai echilibrat jocul, iar în minutul 68 Roman a redus diferenţa, reluând cu capul centrarea lui Vătăjelu.

Cornel Papură a folosit formula: Pigliacelli (60 L. Popescu) – Martic (60 Vlădoiu), Acka (60 Hreniuc), Kelic (46 Tiago), Bancu (60 Briceag) – V. Constantin (60 I. Popescu), Mateiu (60 Şerban), Qaka  (46 Ivanov) – Bărbuț (60 Bârzan), Fortes (46 Roman), Baiaram (46 Vătăjelu).

Antrenorul lui Plzen, Pavel Vrba, a început cu: Kozacik – Hlousek, Reznik, Brabec, Pernica – Kayamba, Kopic, Hrosovsky, Cermak, Kalvach – Krmencik, iar după pauză a fost rulat tot lotul, în condiţiile în care în aceeaşi zi cehii mai joacă un amical, cu Legia Varşovia.

Ultimele două amicale ale Craiovei sunt cu Ferencvaros, pe 1 iulie, şi cu Legia Varşovia, pe 2 iulie.