„Pedală în Bănie”: peste 200 de cicliști în competiție, la ediția a II-a

0
148
Cea de-a II-a ediție a concursului de mountain biking „Pedală în Bănie”, care se va desfășura la Craiova, în data de 8 iunie 2019, a depășit pragul de 200 de concurenți înscriși, fie la cursa Race, de 24 de kilometri, fie la cursa Maraton, de 47 km, au anunțat organizatorii. Înregistrarea online – varianta cea mai comodă și cea mai convenabilă – rămâne la dispoziția tuturor celor interesați să intre în competiție până la data de 3 iunie 2019. Concursul „Pedală în Bănie”, deschis cicliștilor profesioniști și amatori deopotrivă, este organizat de Asociația Sportivă „Ride Racing Team Ciclism”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, Asociația Clubul Sportiv „Dau Pedală” și JCI Craiova.
«Ne bucurăm să putem anunța că, miercuri seara, am atins borna de 200 de concurenți înscriși la „Pedală în Bănie” 2019. Vom avea, așadar, o participare cel puțin la fel de bogată ca la prima ediție și, încă o dată, va exista concurență serioasă pe cele două trasee. Totodată, ne face plăcere să vedem cum se extind ecourile acestui eveniment în țară, pentru că avem competitori nu doar din toate cele 5 județe ale Olteniei, ci și din alte zone, precum Argeș, București, Alba ori Vrancea. Mai mult, ne-au anunțat intenția lor de a concura și sportivi din afara granițelor», precizează reprezentanții Asociației Sportive „Ride Racing Team Ciclism” într-un comunicat de presă.
Pașii care trebuie urmați pentru intrarea în competiție sunt detaliați pe pagina oficială de Facebook „Pedală în Bănie”. Tot aici a fost introdus butonul de bilete (Tickets), care direcționează vizitatorii direct către formularul pentru înregistrarea online. După data de 3 iunie, înscrieri în concurs se vor mai putea face la sediul Asociației Sportive „Ride Racing Team Ciclism” (Craiova, strada Sărarilor nr. 19) sau în ziua și la locul de desfășurare a competiției – 8 iunie 2019, începând cu ora 8.00, la Sala Polivalentă Craiova.
„Le mulțumim tuturor celor care înțeleg importanța înscrierii timpurii, prin varianta online, și îi asigurăm că, în acest mod, contribuie și ei la o mai bună organizare a concursului. Faptul că avem cât mai devreme o estimare mai apropiată de realitate a acestor cifre ne permite să ne dimensionăm corect eforturile în pregătirea unor materiale precum numerele de concurs, pachetele de start, medaliile de participare și să gestionăm mai bine timpul pentru celelalte activități, în special pentru inspectarea, amenajarea și marcarea traseelor. De asemenea, le mulțumim partenerilor noștri și tuturor celor care ne ajută în mediatizarea competiției, pentru că, în felul acesta, toți își aduc contribuția la promovarea pe plan local a unui sport deosebit, care se desfășoară în respect față de natură”, a declarat Răzvan Catană, președintele A. S. „Ride Racing Team Ciclism” Craiova.