Jandarmii de la Gruparea Mobilă “Fraţii Buzeşti” din Craiova vor asigura măsurile de ordine la partida de fotbal Universitatea Craiova – Dinamo Bucureşti

0
271
Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal dintre echipele Universitatea Craiova și FC Dinamo București.
Meciul de fotbal se va disputa pe Stadionul de fotbal – Complex Sportiv Craiova, din
municipiul Craiova, începând cu ora 21.00, în această seară. Suporterii vor avea acces pe stadion începând cu ora 19:00,pe baza biletelor puse la dispoziție de organizator și a documentelor de acces care confirmă respectarea regulilor sanitare și epidemiologice. “Precizăm faptul că partida de fotbal se va desfășura cu spectatori, în limita a30% din capacitatea stadionului și facem apel către susținătorii celor două echipe să conștientizeze situația epidemiologică actuală și să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine. Recomandăm suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente. Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă”, se arată în comunicatul de presă emis de Gruparea de Jandarmi Mobilă “Fraţii Buzeşti” Craiova”.