Doljean arestat pentru tentativă de viol şi tâlhărie

0
155

dubaUn bărbat de 37 de ani, din comuna doljeană Pleşoi, a fost arestat pentru 30 de zile, în baza mandatului emis ieri după-amiază pe numele său de magistraţi pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de viol şi tâlhărie. Bărbatul a încercat să forţeze o tânără de 25 de ani să întreţină raporturi sexuale cu el şi i-a sustras telefonul mobil. Victima a reuşit să scape şi s-a oprit direct la Poliţie.

Potrivit IPJ Dolj, totul s-a petrecut duminică, 24 iulie a.c. În jurul orei 20.45, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Breasta au fost sesizaţi de o tânără, de 25 de ani, din judeţul Dolj cu privire la faptul că în timp ce se afla în extravilanul comunei Predeşti (Dolj) o persoană necunoscută, prin acte de violenţă, a încercat să întreţină raporturi sexuale cu aceasta şi i-a sustras un telefon mobil. Mai exact, fata se îndrepta cu maşina către Craiova şi s-a oprit între Predeşti şi Milovan, pe câmp, să culeagă flori.

A fost încolţită de nişte câini, a strigat după ajutor, astfel că şi-a făcut apariţia un cioban, care era cu oile în zonă şi a potolit câinii. Însă omul a vrut mai mult… Fata a reuşit să scape din mâinile lui şi a urcat în maşină, oprindu-se la Poliţie. În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii doljeni au reuşit, în cursul zilei de luni, să identifice autorul faptelor, stabilind că se numeşte Constantin Mareşi, de 37 de ani, din comuna Pleşoi, Dolj.

„În urma probatoriului administrat, anchetatorii au luat măsura reţinerii doljeanului pentru 24 de ore, şi a fost introdus în arestul I.P.J. Dolj. Astăzi (n.r. – ieri) a fost prezentat Parchetului, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă, iar instanţa de judecată a admis propunerea şi a dispus arestarea pe 30 de zile a bărbatului pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de viol şi tâlhărie”, a precizat subcomisar Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.