Mititelu se autocontestă din nou?!

2
178

La antrenamentul prorgamat de Napoli la Calafat s-au afişat câteva bannere anti-Mititelu, care de fapt îi susţin cauza

Un protest din ciclul „Noi suntem împotriva lui Mititelu, dar trebuie să recunoaştem că  Universitatea este la el” s-a petrecut la antrenamentul miercuri seara de la Calafat al echipei lui Mititelu. Astfel, un grup de suporteri a afişat câteva bannere prin care practic recunoşteau apartenenţa Ştiinţei la Adrian Mititelu, dar l-ar dori pe acesta departe de clubul pe care l-a declarat moştenire de familie.”Pleacă Mititelu” şi „Vinde” şi „Ţi-o zicem de ani întregi, nu te vrem şi nu-nţelegi” au fost mesajele mai degrabă amicale ale fanilor. Astfel de acţiuni, care doar vor să scoată în evidenţă că Ştiinţa îi aparţine lui Mititelu, s-au mai petrecut imediat după retrogradarea echipei. „Eu am organizat mitingul acela de protest, ca să arăt că e echipa mea” avea să susţină ulterior Adrian Mititelu. „Peluza Sud s-a semnat atât pe autocarul CS U Craiova, cât şi pe bannerele cu mesaje împotriva lui Adrian Mititelu” scrie digisport.ro, semn că astfel de pseudo-proteste sunt menite să-i dea apă la moară lui Mititelu, care se luptă să demonstreze în această perioadă că deţine palmaresul Ştiinţei.

Aksam Kadour: „Fiul meu, Şerif, este dirijat de Blondu şi Mititelu”

Aksam Kadour

Unul dintre suporterii prezenţi la Calafat a fost Şerif Kadour, fiul doctorului Aksam Kadour. Şerif este celebru deja pentru invadarea terenului la finala Europa League, dar şi pentru gestul de a se căţăra pe nocturna arenei „Ion Oblemenco”, solicitând reintrarea echipei în competiţii. Cel care discreditează gesturile şi cauza lui Şerif este chiar tatăl său, care afirmă că în spatele acţiunilor fiului său se află chiar Adrian Mititelu şi Gabi Blondu. „Mititelu şi Blondu deţin controlul asupra lui Şerif, îi spun ce să facă. Îi dau copilului ceva mărunţiş să-şi ia etnobotanice şi să facă gesturi extreme. Am încercat să-l ţin departe de acest anturaj nociv, dar degeaba” spune doctorul Aksam Kadour. Dacă spusele lui Aksam Kadour sunt reale, Mititelu ar fi stat şi în spatele acţunii din iarnă, când Şerif Kadour s-a urcat pe nocturnă şi nu a coborât decât atunci când în zonă a ajuns primarul Lia Olguţa Vasilescu. Interesant este Şerif nu a solicitat ca Adrian Mititelu să ajungă la stadion, deşi el era cel care trebuia să înscrie echipa în competiţie, ci a insistat ca Olguţa Vasilescu să fie prezentă, deşi acesta nu avea nici o putere de decizie în privinţa echipei lui Mititelu. În fapt, acţiunea viza atragerea de fonduri pentru clubul lui Mititelu, ajuns în insolvenţă şi aproape de faliment.

2 COMENTARII

  1. ESTE PERFECT ADEVARAT… INSA TREBUIE SA ADUCEM AMITE CA SI DOAMNA PRIMAR ARE O VINA AICI, PRELUAND MESAJELE ACESTOR BAIETI DROGATI FARA SA SE INTERESEZE IN PRIMA FAZA DESPRE CE ESTE VORBA. Banuiam ca acesti baieti au fost atrasi prin metoda drogurilor dar nu eream sigur… oricum trebuie dovedit acest lucru si aici este treba POLITIEI…

Comments are closed.