Doljean decedat după ce a plonjat cu maşina în Dunăre

0
308

masinaUn bărbat de 63 de ani, din comuna doljeană Poiana Mare, s-a înecat, ieri, din apele Dunării, unde a plonjat cu tot cu maşină. Bărbatul plecase de acasă duminică seara, fără să spună unde. Poliţiştii de la Transporturi fac acum cercetări pentru a stabili circumstanţele în care a survenit decesul.

Cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj au fost anunţate prin 112, ieri, în jurul orei 11.00, că o persoană a căzut cu maşina în Dunăre, pe raza localităţii Rast. La faţa locului au fost trimise echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Băileşti, scafandri de la Detaşamentul 1 Pompieri Craiova, dar şi un echipaj medical de prim-ajutor. Scafandrii au intrat în apă în zona indicată, au găsit maşina, un autoturism marca Dacia, cu parbrizul spart şi cu o persoană în interior. Autoturismul a fost scos la mal, iar bărbatul care se afla la volan a fost identificat, stabilindu-se că este vorba despre Ştefan Nacea, de 63 de ani, din comuna Poiana Mare.

Din cercetările poliţiştilor de la Transporturi, care au preluat cazul, se pare că bărbatul a plecat de acasă duminică seara, în jurul orei 22.00, fără să spună unde, iar de atunci nimeni nu a mai ştiut nimic de el. În urma anchetei demarate, oamenii legii încearcă să stabilească dacă este vorba despre un accident sau bărbatul a vrut să-şi pună capăt zilelor, după cum au precizat reprezentanţii Biroului de presă al IPJ Dolj.