Nistor încă n-a înţeles ce vrea Ouzounidis: “Să mai treacă o perioadă”

0
426

Universitatea Craiova are o dublă cu Chindia Târgovişte, în campionat, sâmbătă, de la ora 20, şi în sferturile Cupei României, marţi, de la ora 20.30, ambele partide fiind programate la Buzău.

Dan Nistor a prefaţat dubla cu echipa lui Emil Săndoi: „Va fi greu, chiar dacă se joacă pe teren neutru, suprafaţa de joc va fi dificilă, fiindcă se va mai juca încă o partidă acolo şi nu va fi un gazon aşa de bun. Nu ne gândim la o revanşă, suntem echipe cu pretenţii diferite, noi vrem să rămânem în locurile fruntaşe, să ne apropiem de primele două echipe din clasament, iar ei încearcă să prindă play-off-ul. Ne dorim foarte mult să câştigăm ambele meciuri, vom vedea care echipă se adaptează mai bine la teren. Pentru noi e cel mai important primul meci, aşa cum e mereu. Nu cred că va avea vreo problemă pentru domnul Săndoi dacă noi vom câştiga ambele meciuri, fiindcă dânsul este oltean”.

Nistor recunoaşte că încă nu şi-a făcut o idee despre sistemul de joc pe care vrea să-l implementeze Marinos Ouzounidis. „Mă simt foarte bine pe orice post la mijlocul terenului, în trecut am jucat şi mijlocaş lateral, nu este o problemă. Este prea devreme să spun cum este noul sistem de joc, să mai treacă o perioadă şi vă spun atunci mai multe. Nu ne gândim la event sau la campionat, e mult prea devreme, ne gândim numai la ce urmează, la fiecare joc în parte, important este să mergem cu bine înainte. Cred că suntem pregătiţi şi pentru un program cu meciuri din trei în trei zile, fiindcă am mai acumulat în această perioadă, am mai adăugat ceva la pregătirea noastră şi cred că stăm bine fizic” a declarat Dan Nistor.