Bayern München-FC Köln: totul sau nimic pentru Bayern

0
354

Bayern München-FC Köln se joacă sâmbătă, de la 16:30. În cazul unei victorii Bayern se va distanță la 5 puncte față de Leipzig, cel puțin dacă Leipzig nu va reuși să treacă de Borussia M’gladbach, în aceeași zi de la 19:30. Bayern München a dezamăgit în ultimele două etape, meciuri in care a obținut doar  un singur punct cu adversare accesibile pentru deținătoarea trofeului Champions League. Rezultatul de egalitate obținut cu emoții după ce bavarezii au fost conduși cu 3-1 pe teren propriu de către Arminia și înfrângerea din deplasarea de la Frankfurt, scor 2-1, au fost rezultatele ce au surprins publicul Bundesligii.

În sezoanele trecute deznodământul partidei dintre FC Köln și Bayern München, a fost clar definit prin victoria bavarezilor. În meciurile precedente, Bayern München a obținut maximul de puncte din meciurile directe cu cei de la FC Köln. Ultimul meci în care Köln a reușit să obțină puncte într-un meci cu Bayern, datează dinn 2016 pe Allianz Arena, meci în care Bayern termina partida cu Köln la egalitate, scor 1-1. FC Köln o primește pe Bayern de pe locul 14, cu 21 de puncte strânse în 22 de runde. Cu prestații slabe pe parcursul campionatului, Köln nu pare să impună mari dificultăți lui Bayern.

Gazdele au absențe importante înaintea meciului direct: pentru Bayern nu vor putea juca Beniamin Pavard, Serge Gnabry, Douglas Costa și Corentin Tolisso.