Căpăţână: “Nu e uşor să te adaptezi la o echipă precum Craiova”

0
187

Mijlocaşul adus de Universitatea Craiova de la FC Voluntari, Mihai Căpăţână, pretinde că nu i-a fost uşor să se adapteze la presiunea din Bănie, astfel explicând evoluţiile sale şterse în tricoul alb-albastru.

„Pentru mine este un obiectiv nou, cel legat de titlu, dar mă bucur că am ajuns la Universitatea Craiova, fiindcă aceasta este o echipă mare, care-şi doreşte să se bată la campionat. Nu este uşor să te adaptezi la o asemenea echipă, care trebuie să câştige titlul, dar eu muncesc zi de zi, pentru ca evoluţiile mele să crească de la meci la meci. Mai sunt partide la care nu eşti la cel mai bun nivel, dar asta trebuie să te întărească, dar dacă munceşti vor veni şi rezultatele. Din punct de vedere moral suntem ok, dar ne dorim ca de acum înainte să nu mai facem paşi greşiţi, următoarele meciuri să le câştigăm. Ai nevoie de timp să te obişnuieşti cu noul antrenor, dar trebuie să ne adaptăm repede şi trebuie să câştigăm. Eu cred că am fost montaţi în fiecare meci, dar şi neşansa a făcut să pierdem. În meciul cu noi Chindia a primit un penalty uşor, iar cu Clinceni am avut numeroase ocazii. Nu trecem prin cea mai bună perioadă din punct de vedere al golurilor, dar sper să începem să marcăm o dată cu meciul de vineri” a declarat Mihai Căpăţână, care a fost titular în ultimele două meciuri ale Craiovei, dar a fost înlocuit atât de fostul antrenor, Cristiano Bergodi, cât şi de actualul, Cornel Papură.

Mihai Căpăţână a declarat că-şi doreşte o victorie la scor în meciul de Cupă cu Progresul Spartac: „Ne va aştepta o partidă dificilă, pentru ei va fi cu siguranţă un meci special, iar noi trebuie să intrăm montaţi şi să abordăm meciul cu maximă seriozitate. Ne dorim să reuşim să îndeplinim obiectivele legate de titlu şi de Cupa României, vom aborda serios şi această competiţie. Întâlnim o echipă de Liga a III-a, dar nu trebuie să ne relaxăm, este un meci periculos tocmai din această cauză, fiindcă ai tendinţa să te relaxezi la un astfel de joc şi te poate costa. Trebuie să intrăm foarte bine montaţi, fiindcă au o echipă bună cei de la Progresul şi au reuşit surpriza în etapa trecută, cu Rapid. Ştim cum joacă, ce stil au, suntem pregătiţi de acest meci. Trebuie să intrăm montaţi şi să câştigăm. Ne dorim să reuşim o victorie clară, la scor, dar asta depinde numai de noi. Este un avantaj că jucăm pe propriul teren, fiindcă în deplasare am fi jucat pe o suprafaţă sintetică şi nu eram obişnuiţi cu ea”.