Craiova: Depistaţi la volan fără permis de conducere

0
317
Conform IPJ Dolj, azi-noapte, poliţişti din cadrul Biroului Rutier l-au depistat pe Gruia D., de 29 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Bucureşti din Craiova, având permisul de conducere reţinut. 
Ieri după-amiază, ora 15.45, un echipaj de siguranţă publică format din poliţişti ai Secţiei 6 Poliţie şi jandarmi din cadrul G.J.Mb Craiova a oprit pentru control, pe strada Buzăului din Craiova, un autoturism condus de Ileana D., de 38 de ani, din Craiova. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
Aceeaşi echipă formată din poliţişti şi jandarmi, în jurul orei 19.15, l-au depistat, pe strada Dorobanţilor din Craiova, pe Ion I., de 29 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
În toate cazurile oamenii legii au întocmit dosare penale pentru infracţiunea de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.