Juniorii U15 ai Ştiinţei joacă finala Ligii Elitelor

0
127

Echipa de juniori under 15 a Universităţii Craiova va disputa finala Ligii Elitelor. Puştii antrenaţi de Alex Stoica au trecut în semifinala de la Buftea de FCSB, la lovituri de departajare, scor 4-2, după timpul de joc scorul fiind egal, 1-1. Bucureștenii au deschis scorul în minutul 16 și au ratat un penalty în minutul 67. Imediat, craiovenii au egalat prin căpitanul Ovidiu Iepure. În prelungiri, Craiova a ratat şi ea un penalty, prin Bană.

La lovituri de departajare, craiovenii au ratat primul penalty, prin Capac, dar apoi au transformat tot, iar cei de la FCSB au reuşit numai un gol de la punctul cu var. Golurile Științei U15 la loviturile de la 11 metri: Iepure, Cristescu și Zamfir. Portarul Craiovei, Iustin Lungu, a apărat 4 penalty-uri, unul în timpul jocului, celelate 3 la lovituri de departajare.

În cealaltă semifinală, disputată la Mogoșoaia, a triumfat Viitorul, tot la loviturile de departajare, scor 4-1, tot după 1-1 la finalul celor 70 de minute, împotriva celor de la Centrul de Performanță Rapid București. Finala Ligii Elitelor U15 este programată miercuri, de la ora 12, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia. Partida va fi transmisă în direct pe FRF TV și pagina de Facebook a Federației Române de Fotbal, preluată şi de pagina oficială de facebook a Universităţii Craiova.