Din februarie, meditaţii gratuite la Universitate

0
73

Pentru a atrage cât mai mulţi candidaţi, Universitatea din Craiova oferă meditaţii gratuite elevilor, din toată Oltenia, aflaţi în anii terminali, dar şi cadrelor didactice debutante în învăţământul preuniversitar.

Elevii doljeni din anii terminali de liceu pot beneficia de consultaţii gratuite la disciplinele de examen oferite de profesorii Universităţii din Craiova. Meditaţiile vor începe din luna februarie, în urma protocolului semnat la sfârşitul săptămânii trecute de  inspectorii şcolari din regiunea Olteniei şi Universitatea din Craiova. Acest program de activităţi este destinat să vină în sprijinul elevilor de liceu pentru pregătirea examenelor naţionale şi alegerea unei facultăţi, dar şi al cadrelor didactice debutante care se înscriu la definitivat sau titularizare. Liceenii vor avea şansa să analizeze, împreună cu personalul didactic specializat, subiectele cerute în programa pentru bacalaureat la disciplinele: matematică, limba română, literatura română, chimie, fizică, logică, informatică, geografie, filosofie, istorie, franceză, engleză.

Reprezentanţii Universităţii din Craiova au afişat pe site-ul instituţiei cadrele didactice universitare care vor oferi sprijin, disciplinele, dar şi sălile de examen şi intervalele orare în care vor avea loc meditaţiile. Lista completă a discipinelor şi materiilor la care se oferă consultaţii gratuite poate fi consulată accesând: http://www.ucv.ro/pdf/media/stiri/2014/BAC2014.pdf