Messi, cuprins de probleme şi în teren

0
476

Dacă  la începutul sezonului disconfortul său din contextul clubului parea  să consituie singura problemă, acum şi performanţele slabe pe teren, ale legendei argentiniene par să tragă un semnal de alarmă cu privire la potenţialul viitor al lui Messi.

Messi, cel mai slab start de sezon din carieră

Actualul său statut de câştigator al Balonului, nu poate să explice actuala formă traversata de simbolul clubului catalan, care a arătat în ultimul meci disputat contra celor de la Atletico, imaginea clară a ceea ce a rămas din Messi după ruptura din vara trecută.

În meciul disputat pe Wanda Metropolitano, a fost înregistrată prima victorie a lui Diego Simeone, în ciuda celor 17 partide disputate între Atletico Madrid şi Barcelona, dintre care 11 au fost înfrângeri iar restul de 6, rezultate de egalitate. Jucătorul cu numărul 10 al Barcelonei, a reuşit să finalizeze cu succes doar 36 de pase, pierzând alte 23 de mingi.

Statisticile sale de la începutul sezonului sunt unele dintre cele mai slabe din ultima perioadă, majoritatea golurilor fiind înscrise de la punctul cu var, iar tehnicile de control caracteristice au dispărut uşor din cadrul stadionului Camp Nou.

Disputa dintre club şi Lionel Messi pare să nu se rezume doar la demisia lui Bartomeu, din moment în care cei mai apropriaţi jucători ai decarului: Vidal şi Suarez au părăsit Barcelona în condiţii nu tocmai amiabile.