Neymar câştigă 100.000 de euro pe zi la PSG

0
126
Brazilian superstar Neymar poses with his new jersey during his official presentation at the Parc des Princes stadium on August 4, 2017 in Paris after agreeing a five-year contract following his world record 222 million euro ($260 million) transfer from Barcelona to Paris Saint Germain’s (PSG).
Paris Saint-Germain have signed Brazilian forward Neymar from Barcelona for a world-record transfer fee of 222 million euros (around $264 million), more than doubling the previous record. Neymar said he came to Paris Saint-Germain for a “bigger challenge” in his first public comments since arriving in the French capital. / AFP PHOTO / Lionel BONAVENTURE (Photo credit should read LIONEL BONAVENTURE/AFP/Getty Images)

Potrivit dezvăluirilor făcute de Football Leaks, preluate de săptămânalul german Der Spiegel, salariul lui Neymar la PSG este mai mare decât a fost anunţat. Transferat pentru suma de 222 de milioane de euro de clubul parizian, de la FC Barcelona, starul brazilian este bănuit a câştiga în jur de 30 de milioane de euro pe an, ceea cel fac al doilea cel mai bine plătit jucător din lume după Carlos Tevez, care primeşte 38 de milioane de euro anual, la Shanghai, în aşteptarea revalorizării lui Lionel Messi, la Barcelona, anunţată a fi una stratosferică. Detaliile contractului lui Neymar, divulgate de Football Leaks, arată că acesta câştigă, cum spuneam, mai mult de 30 de milioane de euro anual, mai exact 3.069.520, pe lună, adică 36,8 milioane de euro pe an. Ceea ce înseamnă 100.000 de euro pe zi. Plătit cu 4.000 de euro pe lună, omul forte al PSG are nevoie de trei ore şi jumătate pentru a-şi plăti cheltuielile aferente locuinţei pe care o foloseşte (14.000 de euro pe lună).