Liverpool – Roma, prima semifinală UCL

0
233

Marţi, de la ora 21.45, în prima semifinală din Champions League, Liverpool şi Roma vor reedita finala Cupei Campionilor Europeni din 1984, unica oară când capitolinii au ajuns în ultimul act, pierdut atunci chiar pe “Olimpico”,  în urma loviturilor de departajare. “Cormoranii” au 5 trofee CL în palmares.

Egipteanul Salah, declarat recent cel mai bun jucător din acest sezon al Premier League, îşi va întâlni fosta echipă, pentru care a marcat 34 de goluri în doi ani.

Jurgen Klopp: “Ambele echipe avem o mare şansă de a ajunge în finală, este un moment special şi dacă nu te poţi bucura de el, atunci e ceva în neregulă cu tine”.

Eusebio Din Francesco: “Stadioanele din Anglia au o frumuseţe aparte, iar Anfield este extraordinar. Trebuie să jucăm ca o echipă mai mult ca oricând. Liverpool are alt stil faţă de Barcelona, trebuie să profităm la maxim de orice slăbiciune a lor”.

Liverpool nu poate miza pe Lallana, Emre Can sau Matip şi ar putea începe cu: Karius – Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson – Oxlade-Chamberlain, Henderson, Milner – Salah, Firmino, Mane.

Roma ăl are indisponibil doar pe Defrel şi ar putea alinia formula: Alisson – Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov – De Rossi, Strootman, Nainggolan – Under, Dzeko, Perrotti.