În comuna Moţăţei începe asfaltarea drumurilor. Peste 20 de milioane de euro doar în infrastructură!

0
857

Aproximativ 30 de kilometri de drum judeţean asfaltat, aproximativ 20 de milioane de euro, un proiect al Consiliului Judeţean Dolj! Comuna Moţăţei continuă procesul de modernizare. Vineri, 18 septembrie, s-a dat ordin pentru începerea lucrărilor de asfaltare. Candidatul PSD Dolj la funcţia de primar al comunei, Răzvan Florentin Mărgelu este cu siguranţă cea mai bună alegere pentru Moţăţei, este omul pentru care respectul pentru copii şi vârstnici este la loc de cinste.

Alte două obiective majore de suflet rămân ca prioritare pentru Răzvan Florentin Mărgelu: introducerea reţelei de apă şi canalizare în Moţăţei Gară şi Dobridor.

”Scriem o nouă filă importantă pentru locuitorii comunei Moţăţei. Semnarea acestui proiect înseamnă un pas important pentru comuna noastră. După finalizarea canalizării în Moţăţei Sat, vom începe asflatarea tuturor uliţelor satului”, a spus Răzvan Florentin Mărgelu.

Experienţa în accesarea de fonduri europene şi dăruirea pentru comunitate îl propulsează pe candidatul PSD în rândul profesioniştilor care vor schimba imaginea localităţii.

DJ561A străbate localitatea Moţăţei de la kilometru 41+741 până la kilometrul 52+365. Proiectul prevede: execuţie structură rutieră; execuţie acostamente; lucrări pentru colectarea şi evacuarea apelor meteorice; şanţuri; rigole carosabile; amenajare 66 intersecţii cu drumuri neclasificate; amenajare trotuare; realizare 334 accese la proprietăţi; amenajare a 11 treceri de pietoni; montare parapeţi de siguranţă; construcţie 16 podeţe; modernizare pod peste Râul Balasan (Valea Moţăţeilor).

Pe lângă proiectele pe fonduri europene sau fonduri guvernamentale, Răzan Mărgelu va avea cu siguranţă şi sprijinul Consiliului Judeţean Dolj, sprijinul lui Cosmin Vasile.

Comuna Moţăţei este satul natal al lui Cosmin Vasile, este locul în care a învăţat şi a crescut. Dintr-o familie de dascăli, dezvoltarea comunei Moţăţei ca şi a celorlalte comune din Dolj este prioritatea numărul 1 a candidatului PSD la preşedinţia CJ Dolj.

”Fiecare comună a judeţului Dolj trebuie să primească atenţia administraţiei locale, dar şi judeţene. Pentru mine, comuna Moţăţei este locul în care mă întorc de fiecare data cu drag şi emoţie. Aici o am pe mama, pe bunica, mare parte din rude. Sunt legat de aceste locuri şi este de datoria mea să contribui la dezvoltarea fiecărei localităţi din judeţ”, a spus Cosmin Vasile.

Pe 27 septembrie, locuitorii comunei sunt aşteptaţi la urne, doar ei pot aduce votul care să ducă la transformarea Moţăţeiului!

Cu siguranţă Cosmin Vasile, preşedinte Consiliul Judeţean Dolj!

 

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizatia Judeteana DOLJ, Executat de ED PRESS COM S.R.L., portal – www.cvlpress.ro, CUI Mandatar financiar coordonator 21200019.