Novak Djokovic, pozitiv cu coronavirus

0
262

Tenismanul sârb Novak Djokovici, liderul mondial ATP, a anunţat că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, după participarea la Adria Tour, turneu organizat de el în Serbia şi Croaţia. Djokovici spune că şi soţia sa Jelena a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. El a precizat că va sta 14 zile în izolare, iar peste cinci zile va fi supus unui nou test.

“Imediat ce am revenit la Belgrad, am făcut testul, care s-a dovedit a fi pozitiv şi în cazul meu şi al soţiei mele Jelena. Copiii noştri sunt negativi. Am organizat turneul pentru a ajuta jucătorii din regiune. Tot ce am făcut s-a dorit a fi un mesaj de solidaritate şi am fost bucuros că publicul a răspuns prezent. Am organizat turneul în momentul în care epidemia era în scădere şi credeam că sunt îndeplinite toate condiţiile. Din nefericire, virusul este mereu prezent şi va trebui să învăţăm să trăim cu el. Sunt profund dezolat de aceste noi cazuri. Sper să nu vor exista complicaţii şi toată lumea va fi bine. Voi rămâne în izolare în următoarele 14 zile şi voi fi testat din nou peste cinci zile”, a declarat Djokovic.

Djokovic este la patrulea jucător de la Adria Tour care are coronavirus, după Grigor Dimitrov, Borna Coric și Viktor Troicki.