Carnaval pentru premianţii de la Școala Gimnazială nr. 21 „Gheorghe Țiţeica”

0
74

carnavalPremii pentru cele mai frumoase costume şi cele mai interesante măşti, dar şi alte 700 de diplome şi bucheţele de flori pentru cei mai curajoşi şi strădalnici copii care, pe parcursul anului, au participat şi s-au calificat la olimpiadele sau concursurile şcolare. Acestea au fost momentele de mare bucurie ale copiilor, trăite deopotrivă şi de profesorii şi părinţii de la Școala Gimnazială „Gheorghe Țiţeica” din Craiova, în zilele de 21 şi 22 iunie.

Marţi seara, cu mic cu mare, în costume care mai de care mai frumoase, toată lumea s-a adunat în curtea şcolii. Pe ritmuri de muzică, tonul a fost dat de Camelia Buzatu, directorul şcolii, care i-a invitat pe toţi cei prezenţi la dans şi bună dispoziţie. Fiind vorba de „Carnavalul verii”, în centrul atenţiei au fost costumele, care au fost atent selecţionate şi premiate spre finalul zilei, de un juriu format din personalul şcolii.

A doua zi, a urmat un alt moment de bucurie pentru toţi copiii: conducerea şcolii a oferit diplome şi câte un exemplar din revista şcolii pentru cei 700 de câştigători de locuri de podium. Astfel, Școala Gimnazială „Gheorghe Țiţeica” din Craiova, care are aproximativ 1.000 de elevi, îşi încurajează, stimulează şi îşi îndeamnă la studiu toţi copiii înscrişi aici.