Ion Prioteasa: “Mandatul pe care încheiem acum, din punctul meu de vedere, a fost cel mai bun mandat al Consiliului Judeţean”

0
200

Actualul preşedinte al CJ Dolj, Ion Prioteasa, candidează de pe poziţia a două din lista echipei PSD pentru alegerile din cadrul Consiliului Judeţean Dolj. Înaintea sa se află, Lavinia Craioveanu, în calitate de preşedinte al Organizaţiei de femei a PSD Dolj. La nivelul Doljului, PSD a reuşit să alcătuiască o listă cu 11 femei candidate şi un număr identic de candidaţi bărbaţi, cărora li se adaugă 14 tineri ce reprezintă, cu toţii, oferta social-democrată pentru CJ Dolj.

Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj: „Organizaţia judeţeană Dolj a PSD a depus astăzi candidaturile pentru funcţia de consilieri judeţeni. Este o funcţie deosebit de importantă, Consiliul Judeţean este un fel de parlament al judeţului, este locul unde se iau cele mai importante decizii în ceea ce priveşte dezvoltarea judeţului, investiţiile în diferite colţuri ale judeţului Dolj şi ne face o deosebită plăcere, să vă propunem, din nou, un grup de consilieri, care cu siguranţă vor face ca, pentru mandatul următor să crească şi mai mult valoarea acestor oameni din acest judeţ şi să crească, dacă vreţi, investiţiile pentru această zonă, de altfel săracă a României. Ne propunem, ca şi pentru mandatul următor să atragem fonduri europene şi, aşa cum s-a întâmplat în mandatul pe care îl încheiem acum, care din punctul meu de vedere a fost cel mai bun mandat al Consiliului Judeţean, însumând tot ce s-a întâmplat până acum. Un lucru absolut special care s-a produs a fost această conlucrare şi această legătură pe care am avut-o cu Primăria Craiova, cu doamna primar, cu Consiliul Local, adică s-au rezolvat câteva dintre problemele mari ale judeţului pe care altfel nu aveam cum să le rezolvăm. Apelul nostru către cei care ne cunosc este acela de a-i ruga să ne dea votul, pentru că numai cu o majoritate în Consiliul Judeţean vom putea să continuăm proiectele pe care le avem şi altele care urmează să vină”.