SCM Craiova, învinsă de Gloria Bistriţa, în Liga Florilor

0
590

Într-un meci din etapa a 11-a a Ligii Florilor, handbalistele de la SCM Craiova au fost învinse, azi, de Gloria Bistriţa, scor 28-23 (12-7).

Au jucat pentru SCM Craiova: Dzukheva, Chetraru, Curmenţ (portari), Zamfir 7 goluri, Nica 6, Ţicu 3, Cace 3, Colac 3, Ion 1, Tudorică, Adespii. După acest eşec, al şaptelea în campionat, SCM Craiova ocupă locul 10, cu 9 puncte, şi va întâlni în următoarea etapă formaţia Dunărea Brăila, pe 10 martie.

Antrenorul Bogdan Burcea a acuzat atitudinea jucătoarelor sale în partida de la Sf. Gheorghe. „Au fost două echipe care au chinuit handbalul, mai mult Craiova decât Bistriţa. A fost un joc urât, fără cursivitate şi aş păstra acest nivel şi pentru brigada de arbitri, nimeni nu a excelat. Noi ne chinuim cu nişte fete tinere, care ar trebui să aprecieze că le-am primit în rândul nostru şi le promovăm. Nu ar trebui să se inspire de la alte sportive, să aibă această dorinţă de a câştiga foarte mult financiar. Le recomand tuturor fetelor să aibă răbdare să crească din punct de vedere valoric şi când vor ajunge la un anumit nivel handbalistic, atunci să aibă şi pretenţii. Continuăm parcursul nostru, deocamdată sărac. Când vom avea o jucătoare precum Carmen Şelaru, cu atitudine, vom încerca să recuperăm din puncte şi să urcăm în clasament” a declarat Bogdan Burcea, pentru site-ul oficial al clubului.

„A fost un meci foarte greu. Ne doream să luăm cele trei puncte, dar din păcate nu s-a putut. Ne dorim ca următorul meci să îl câştigăm. Trecem printr-o perioadă grea, echipa este puţin decimată din cauza accidentărilor. Am încercat să dăm ce am avut mai bun, dar atât s-a putut astăzi” a spus şi Ana Maria Ţicu, care a împlinit azi 29 de ani.