Prinşi de jandarmi cu 24 de telefoane furate

0
143

Doi tineri din Craiova, de 15, respectiv 25 de ani, au fost prinşi de jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj cu o ladă de telefoane mobile pe care tocmai le furaseră de la un magazin din centrul Craiovei, de pe strada „A.I. Cuza”. Tânărul de 25 de ani a reuşit să fugă, iar oamenii legii încearcă acum să-i dea de urmă, întrucât l-au identificat.

telefoane 1Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Dolj, miercuri, 21 decembrie a.c., în jurul orei 02.45, un echipaj mobil din cadrul IJJ Dolj, aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe strada „A.I. Cuza”, din municipiul Craiova, a surprins în flagrant doi tineri în timp ce părăseau incinta unui magazin aparţinând unei societăţi de telefonie mobilă, având asupra lor o ladă cu mai multe obiecte. La vederea echipajului de jandarmi, cei doi tineri au fugit de la faţa locului, iar unul dintre aceştia a fost prins şi imobilizat, fiind recuperată şi lada în care se aflau 24 de telefoane mobile, de diferite mărci.

telefoaneÎn urma primelor verificări efectuate, a rezultat faptul că N.C.D., de 15 ani, împreună cu G.M.L., de 25 ani, ambii din Craiova, au pătruns în incinta societăţii de telefonie mobilă prin forţarea uşii de acces şi au spart o vitrină de unde au sustras cele 24 de telefoane mobile.

Minorul a fost condus la sediul Secţiei 1 Poliţie Craiova unde a fost predat împreună obiectele sustrase şi actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi furt calificat, în vederea continuării cercetărilor. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar în continuare se desfăşoară activităţi pentru prinderea tânărului de 25 de ani care a participat la comiterea faptei.